Lexus RX facelift: primele imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.02.2012
Lexus RX se pregăteşte de un facelift. Ultimele imagini surprinse într-o broşură au demonstrat că proiectul japonezilor este finalizat.

Lexus pregăteşte un facelift pentru crossover-ul RX, ajuns deja la jumătatea carierei. Lansat în urmă cu trei ani, modelul japonez simte nevoia unui aer nou, insuflat de o serie de modificări estetice, operate de inginerii subsidiarului Toyota.

Primele imagini ale faceliftului, publicate după scanarea unei broşuri, surprind un look ceva mai proaspăt, subliniat de grila frontală nouă, specifică Lexus, de blocurile optice uşor retuşate, cu lumini LED, şi de spoilerul faţă revizuit. Nici stopurile şi nici jantele din aliaj nu au fost ocolite de creionul designerilor.

La interior, Lexus RX beneficiază de materiale noi, de o echipare mai bogată şi de un sistem multimedia performant pentru locurile posterioare, însă doar pe versiunile de top.

Odată cu faceliftul, Lexus introduce şi  pe RX versiunea F Sport. Aceasta aduce o parte frontală îmbunătăţită, cu grilă de tip fagure, un spoiler sportiv, blocuri optice pe fundal negru şi jante ceva mai mari. Pentru habitaclu, pachetul F Sport vine cu un volan sportiv, scaune noi, o echipare mai bogată şi pedale din aliaj.

Judecând după celelalte modele F Sport, noua declinare a crossover-ului ar putea beneficia şi de o serie de modificări ale şasiului.

via | carscoop 

Comentarii (8)

  • Anonim
    Booring!
    7 16
  • Scrieti oameni buni in limba romana daca nu va pricepeti la altele !.....
    8 5
  • Ivanoff
    @Maxell
    Ca bine zici Maxell ! :)
    Cat de retard poti sa fi sa o dai in engleza si si aia sa o stalcesti...
    Manelistule,foarte bine cate-ai semnat anonim, trai-ti-ar neamu’!
    9 6
  • masina o fi foarte buna dar ce e frate cu rotile astea de trabant ? cand zici suv te gandesti la ceva gen 295-305 spate cu 255- 265 fata .masina zici ca e pe picioroange cu rotitele alea. chiar ca arata boooring asa
    5 7
  • @pff
    295-305.... asa de mici eu zic ca : http://www.kensdiecastconstructionmodels.com/994Fgallery.html astea ar fi optime..... Cand esti mic intotdeauna trebuie sa compensezi cu ceva mare........
    2 4
  • Zici ca este cioplita.
    3 5
  • @iad pe americaneste hell
    CA NE PLACE SA VB AMERICANESTE PE ULITE
    apreciez ironia si umorul tau dar in acest context chiar nu-i vad rostul. cand dai pe o masina atat de sofisticata o suma cu 4 zerouri te astepti ca totul sa fie impecabil .ori masina asta arata oricum numai bine nu asa. daca tie iti place ok ,tu poate esti mic in pantaloni si esti obisnuit sa compensezi tot cu ceva mic. bv aici e vb strict de design nu de roti de monster truck aruncate cu sarcasm.
    http://www.topspeed.com/cars/lexus/2007-lexus-rx-400h-by-714-motorsports-ar46636/picture210976.html asa ceva mi s-ar parea de bun simt ,poate cu mai putin bling bling decat in poza .
    3 1
  • ;))
    lasa ca si Loganu' are roti mici ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru