Premiant la Villa d'Este: Renault Trezor a primit premiul pentru cel mai frumos concept

de Cornel Șocariciu
Luni, 05.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Trezor este unul dintre acele concepte care a reușit să-i fascineze chiar și pe designerii de top. Acum, francezul a câștigat inimile juriului prezent la Villa d'Este.

Renault Trezor este unul dintre acele concepte care și-a câștigat dreptul să apară pe posterele din camerele copiilor. Debutul său internațional a avut loc în 2016, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Atunci, oficialii Renault au anunțat că prototipul nu o să ajungă niciodată în producția de serie, dar va servi drept muză pentru designerii viitoarelor modele de stradă.

Acum, Renault Trezor confirmă faptul că este o mașină arătosă. Prototipul a primit premiul pentru cel mai frumos concept în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d'Este. Dar acesta nu este singurul premiu primit de Trezon în acest an. În luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, francezul a fost desemnat Concept Car of the Year în cadrul competiției Car Design Awards.

Renult Trezor măsoară 4.700 de milimetri lungime și are o gardă la sol de 2.5 centimetri. Sub capotă se află un sistem de propulsie electric de 350 de cai putere și 380 Nm. Sistemul de captare și reutilizare a energiei produsă la frânare a fost derivat din cel utilizat de Renault pe monoposturile de Formula E.

Comentarii (1)

  • Magnific. Poate îl vor transpune într-un model de stradă, totuși.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru