Primele imagini cu versiunea de producție a lui Nissan GT-R50 by Italdesign: modelul sport va fi asamblat în doar 50 de unități

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat primele imagini cu versiunea de producție a lui GT-R50 by Italdesign. Modelul va fi produs în doar 50 de unități și este echipat cu motorul V6 de 3.8 litri care dezvoltă 720 CP.

În 2018, Nissan și casa de design Italdesign au aniversat 50 de ani de existență, iar cele două companii și-au unit forțele și au dat naștere conceptului Nissan GT-R50 by Italdesign. O versiune de pre-serie a fost expusă în premieră în luna decembrie a anului trecut, iar producătorul nipon a anunțat în acel moment și deschiderea listelor de comenzi.

Italdesign pregătise lansarea versiunii de serie pentru Salonul Auto de la Geneva, însă evenimentul a fost anulat ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Acum, reprezentanții celor două companii au pregătit un eveniment online pentru prezentarea versiunii de serie a sportivului GT-R50 by Italdesign. Modelul va fi produs în doar 50 de unități, iar listele de comenzi încă sunt deschise.

Ediția limitată Nissan GT-R50 by Italdesign este echipată cu motorul V6 biturbo de 3.8 litri care a fost modificat de Nismo pentru a livra 720 de cai putere și 780 Nm.

Pentru a putea face față noilor resurse, inginerii care au dezvoltat această ediție specială au îmbunătățit transmisia și au optat pentru un sistem de frânare mai performant.

Totodată, suspensiile semnate de Bilstein propun amortizoare controlate electronic, iar Michelin a furnizat anvelopele Pilot Sport pentru jantele de 21 de inch.

Prețul pentru un exemplar Nissan GT-R50 by Italdesign este de 990.000 de euro, iar livrările vor demara la finalul anului curent.

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    uff, ce usurare.. ma speriasem anu trecut c-o sa coste un milion dar asa la doar 990.000 ramine pe lista mea scurta.
    24 1
  • Eu zic ca sigur are caroserie si jante din fibra de carbon cu prindere intr-un punct ca in F1, maxim 1200 kg cu plinurile facute, aero activ fata-spate, conducere autonoma de nivel 5 si doua gadget-uri de genul 007 in dotari. A, si sa nu uit: face si cartofi prajiti ca la mama acasa...

    Asta trebuie sa fie, altfel nu imi explic...
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru