Primele schiţe ale conceptului din care se va naşte micul SUV Audi Q1

de Bogdan Mirică
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va profita de ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit pentru a dezvălui un concept ce anticipează viitorul Q1. Designul celui mai mic SUV din gama Audi este trădat de o serie de schiţe oficiale.

Deşi mai este aproape o lună până când Salonul Auto de la Detorit îşi va deschide porţile, Audi a ţinut să publice încă de astăzi o serie de teasere cu surpriza sa pentru cel mai important eveniment auto al începutului de an.

Constructorul din Ingolstadt a dezvăluit o serie de teaseruri ale unui viitor concept, însoţite de un comunicat oficial. Numele nu este momentan cunoscut, însă imaginile trădează silueta unui crossover de mici dimensiuni. Judecând după anunţul făcut săptămâna aceasta de Audi, ar putea fi vorba chiar despre conceptul care anticipează viitoarea versiune de serie a micului SUV Q1.

În comunicatul oficial, Audi susţine că prototipul pe care îl vom vedea expus la Detroit va fi „o nouă evoluţie a dezvoltării limbajului de design. El va combina o serie de elemente vizuale şi estetice, programate să ajungă pe viitoarele modele Audi, cu ideea de vehicul pentru teren accidentat şi caroseria Shooting Brake”.

Conceptul va combina o serie de elemente vizuale şi estetice, programate să ajungă pe viitoarele modele Audi

Audi
Comunicat oficial
Conceptul va măsura 4200 de mm lungime, ceea ce înseamnă că va fi cu 185 de mm mai mic decât Q3, mezinul gamei off-road din Ingolstadt.
Dacă ar fi să judecăm şi după acest detaliu, conceptul îşi propune clar să anticipeze viitorul Q1, poziţionat sub Q3.

Audi nu a făcut publice foarte multe detalii, însă a precizat că surpriza de la Detroit va purta eticheta e-tron. Asta înseamnă că vom vedea sub capotă fie un ansamblu hibrid PHEV, fie unul pur electric.

Comentarii (3)

  • mi se pare doar mie sau designul asta l-am mai vazut undeva?
    hmmm.....

    intreb doar, nu dau cu paru'
    5 6
  • @vianu
    Da. Pe la spate aduce a TT si din fata a A7. E doar o schita....masina o sa arate altfel.
    7 2
  • probabil l-ai vazut la Audi Steppenwolf
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru