Audi Q1

Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi

BMW pregătește un nou SUV: viitorul Urban X va miza pe arhitectura cu roți motrice față a noului Seria 1

BMW nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualele X1 și X2. Conform surselor, acesta va purta numele de Urban X și va miza pe platforma noului Seria 1.
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitorul Audi Q1: SUV-ul va debuta în 2020 și va primi platforma viitorului A1

Oferta Audi în segmentul SUV-urilor este pe cale să devină și mai atractivă. În scurt timp îl vom cunoaște pe Q8, iar din 2020 vom avea și un Q1. Cel mai mic SUV Audi va fi produs pe platforma noii generații A1.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Audi anunță datele de lansare ale SUV-urilor Q1, Q6 și Q8

Audi a oferit datele de lansare ale viitoarelor SUV-uri Q1, Q6 și Q8. Primul pe listă este micul Q1, așteptat chiar anul viitor și anticipat deja de o serie de schițe.
Vineri, 08 Mai 2015 | Economic

Audi estimează că în maxim 10 ani, jumătate din maşinile vândute vor fi SUV-uri

Audi se va axa pe resuscitarea gamei de SUV, dar şi pe lansarea de noi modele în acest segment. Şeful mărcii germane estimează că în maxim 10 ani SUV-urile vor reprezenta jumătate din vânzări.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Autoipoteze

Audi Q1, cel mai mic SUV din portofoliul mărcii, ar putea primi şi variante de performanţă

Audi ar putea dezvolta variante de performanţă ale viitorului Q1, modelul care va deveni cel mai mic SUV din oferta sa, titrează englezii de la Car.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Modele noi

Noi informaţii despre viitorul Audi Q1, cel mai accesibil SUV al germanilor

Audi Q1 a fost reconfirmat oficial şi este aşteptat să debuteze pe piaţă în anul 2016. SUV-ul va fi dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen şi va avea dimensiuni apropiate de cele ale lui A3.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Autoipoteze

După ce Fiat a refuzat să vândă numele Q2 şi Q4, Audi improvizează: viitoarele SUV-uri se vor numi Q1 şi TTQ

Audi trebuie să completeze ofensiva gamei de SUV-uri cu două noi modele, pe care nu le va putea numi Q2 şi Q4 pentru că ele sunt deţinute de Grupul Fiat.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Audi promite SUV-uri mai mari decât Q7 şi un design special pentru toate modelele quattro

Audi vrea să extindă gama de modele Q. Aceasta ar urma să includă SUV-uri cu şapte locuri şi SUV-uri sportive. De asemenea, designul tuturor modelelor echipate cu quattro va fi diferit.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Primele schiţe ale conceptului din care se va naşte micul SUV Audi Q1

Audi va profita de ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit pentru a dezvălui un concept ce anticipează viitorul Q1. Designul celui mai mic SUV din gama Audi este trădat de o serie de schiţe oficiale.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Audi Q1, cel mai mic SUV al mărcii germane, a fost confirmat oficial

Audi a confirmat oficial lansarea unui nou SUV. Acesta se va numi Q1 şi va fi mezinul gamei 4x4. Lansarea sa este programată pentru 2016.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Autoipoteze

Audi ar putea lansa un crossover subcompact premium

Lansarea primului SUV premium de segment B ar putea avea loc în 2016, spun nemţii de la Auto Bild. Potrivit acestora, Audi Q1 ar urma să fie primul model din această nişă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 August 2011 | Autoipoteze

Viitorul Audi Q7 va fi mai uşor cu 300 de kilograme

Noua generaţie a modelului Audi Q7 este aşteptată pe piaţă abia în 2014. Dezvoltat pe noua platformă MLB, modelul va avea o caroserie din aluminiu şi va fi cu 300 de kilograme mai uşor.
Vineri, 06 Mai 2011 | Autoipoteze

Informaţii noi despre viitorul Audi Q1

După Q5 şi Q3, gama de modele off-road ale constructorului din Ingolstadt se va mări cu noul Q1. PRincipala dilemă rămâne însă platforma pe care o vor folosi nemţii
Miercuri, 11 August 2010 | Autoipoteze

Viitorul Audi A1 allroad ar putea fi de fapt noul Q1

Existenţa unei versiuni allroad pentru Audi A1 este aproape sigură. Constructorul german ar putea alege însă ca aceasta să fie prezentată publicului ca un model complet nou: Q1.

Tag-uri similare

Audi Q5, Audi Q7, Audi Quattro, Audi Q1, Suzuki Jimny, Audi A1 Sportback, Audi A1 Allroad, Audi A1 cinci u;i, Audi Suzuki, Suzuki platforma Audi A1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru