Primele teasere cu Audi Q8: SUV-ul va fi dezvăluit în luna iunie în China

de Petre Barac
Marti, 24.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primele imagini teaser cu noul SUV Q8, model ce va fi dezvăluit în mai puțin de 3 luni la Shanghai.

2018 se anunță un an cu foarte multe lansări pentru Audi, după cum au transmis oficialii constructorului german cu ocazia conferinței de presă anuale.

Pe listă, printre altele, se va afla și modelul Q8, noul vârf de gamă al celor de la Audi. Prezentarea oficială va avea loc la Shanghai, în luna iunie, potrivit lui Peter Mertens, membru în board-ul companiei.

Până atunci, nemții au publicat primele teasere cu SUV-ul Q8, în care ne arată subtil câteva linii de design ale noului model.

Audi spune că SUV-ul Q8 va fi “noua față a gamei Q” și susține că va păstra o mare parte din elementele de design ale conceptului Q8.

Prototipul Q8 dispune de un motor pe benzină de 3.0 litri TFSI, gata să livreze 330 de cai putere și un cuplu motor de 500 Nm. Lui i se alătură un motor electric de 135 de cai și 330 de Nm, astfel încât puterea totală a SUV-ului concept ajunge la 443 de cai și cuplul motor la 700 de Nm.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru