Primul teaser pentru noul model electric de 40.000 de dolari pregătit de Fisker: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 18 martie

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker a publicat un teaser cu noul model electric despre care afirmă că va avea un preț de aproximativ 40.000 de dolari. Mai multe informații tehnice urmează să fie făcute publice în 18 martie.

Fisker, noul producător de mașini electrice lansat de celebrul designer Henrik Fisker, a început promovarea pentru lansarea unui nou model electric.

După ce la începutul acestui an a anunțat intenția de a lansa un model electric de volum cu un preț de pornire de circa 40.000 de dolari, Fisker a publicat acum un teaser care scoate în evidență o mică parte a designului. Totuși, producătorul nu a oferit pentru mment niciun fel de alte detalii despre design sau despre segmentul în care va concura noul model electric.

"Anunț vehiculul nostru electric de aproape 40.000 de dolari cu un teaser. Câteva detalii tehnice vin în 18 martie", a scris Henrik Fisker pe rețeaua de socializare Twitter.

Anterior, Fisker a menționat că noul model se va comenrcializa la nivel global începând din anul 2021 și că producția ar putea avea loc pe teritoriul Statelor Unite.

De asemenea, Fisker a anunțat recent că lucrează la dezvoltarea unui nou tip de baterii pentru mașini electrice care să ofere o autonomie de circa 800 de kilometri. Acestea ar urma să apară însă abia în 2023, astfel că nu vor fi disponibile la timp pentru noul model electric de 40.000 de dolari.

Fisker a prezentat anul trecut primul său model electric, care va purta numele EMotion și va avea o autonomie de 650 de kilometri. Lansarea acestuia pe piața este programată în cursul acestui an.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • Imi place viziunea domnului Fisker: pune in acelasi mesaj pretul de 40.000 de dolari si hashtag-ul "#affordableev"... Stiu, Fisker e marca premium, dar totusi: 40.000 affordable...
    6 3
  • Premium la ce, ca masini inca nu au pe strada. Au avut vre-o 5 pentru omologare, dar in rest, pare ca traieste numai din anunturi de lansare.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru