Primul teaser pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul subcompact se lansează în toamnă

de Daniel Popescu
Marti, 03.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser pentru noul SUV subcompact T-Cross, care avea o lungime de 4.1 metri și va beneficia de scaune spate ajustabile și o serie de sisteme de siguranță în standard care nu sunt disponibile pe alte modele din segment.

Familia de SUV-uri Volkswagen va primi în toamna acestui an un nou membru prin T-Cross, care a fost deja prezentat în fază de concept cu circa doi ani în urmă.

Constructorul german a publicat acum un teaser cu partea din spate a modelului, care scoate în evidență designul stopurilor și prezența numelui T-Cross sub numărul de înmatriculare.

Volkswagen T-Cross este dezvoltat pe platforma MQB, iar producătorul afirmă că acesta va avea o lungime de 4107 milimetri. Printre particularitățile modelului se numără posibilitatea de a ajusta scaunele spate pe lungime, pentru a crea astfel un spațiu mai mare pentru genunchi sau pentru bagaje, în funcție de preferințe.

De asemenea, Volkswagen afirmă că T-Cross va fi echipat în standard cu mai multe sisteme de siguranța întâlnite de regulă în cazul segmentelor mai mari, iar printre ele se numără Front Assist și Lane Assist.

Pentru moment, Volkswagen nu a anunțat niciun fel de detalii cu privire la motorizări, însă a menționat că lansarea oficială este programată pentru toamna acestui an.

Cert este că evenimentul nu va avea loc la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie, întrucât germanii au anunțat deja că nu vor participa la ediția din acest an.

Via Volkswagen

Comentarii (3)

  • Andrei
    Si o sa vina cu un bord imbracat complet in plastic lucios, galben sau verde fluorescent.
    5 3
  • Îmi pare totuși exagerată pandemia asta de SUV-uri cu lungimi majorate-n salturi de furnică, din 10 în 10 cm.
    De stilul prea uniform al gamelor (nu doar VW / VAG) nu mai are rost să cârcotesc, din moment că tot se vând. Ori de absența previzibilă a versiunilor 4x4 și-n cazul ăsta.

    Suzuki-s mai radicali - cu Ignis-ul și 4x4, și mult sub Vitara ca dimensiuni, plus cu design diferit - însă tot VAG își va vinde mai bine T-Cross-ul, ca și clonele T-Roc-Tiguan-Kodiaq-Karoq-Arona-Ateca etc.

    La fel de inutilă-i și analiza cercului vicios al trendului SUV care stimulează cererea - la rîndul ei întărind trendul.
    14 1
  • Erată: *din moment ce tot SE vând.*
    Și, că tot intrai din nou, recunosc că mi-e greu să deosebesc de la +30 m nu doar un Q3 d-un Q5 sau Kodiaq de Karoq, ci și pe Qashqai de X-Trail, Kadjar de Koleos etc.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru