Recall-urile Dieselgate continuă: Volkswagen Golf primeşte undă verde pentru rechemarea în service

de Daniel Popescu
Joi, 23.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a primit acordul autorităţilor germane de a rechema în service un milion de maşini cu motoare diesel de 2.0 litri, cele mai multe dintre acestea fiind Golf.

Programul iniţiat de Volkswagen pentru rechemarea în service a celor 8.5 milioane de maşini afectate de scandalul Dieselgate continuă cu succes.

Autoritatea Germană de Transport (KBA) a confirmat în această săptămână că producătorul german are undă verde pentru a rechema în service încă un milion de unităţi cu motoare diesel de 2.0 litri din familia EA 189 Euro 5, iar cele mai multe dintre acestea sunt modele Volkswagen Golf.

În urma acestui acord, numărul de maşini pe care Volkswagen le poate rechema în service ajunge la peste 3.7 milioane de unităţi dintre cele 8.5 milioane de unităţi afectate de scandal în Europa. Anterior, KBA a aprobat recall-uri pentru modele precum Volkswagen Passat, Tiguan, Caddy şi alte versiuni de Golf, Seat Exeo, Skoda Superb şi Audi A3, A4 şi Q5.

Urmareste Automarket
Matthias Mueller, CEO-ul Grupului Volkswagen, anticipează că numărul de maşini pe care le va putea rechema în service va creşte vertiginos în următoarea perioadă şi a dat asigurări că operaţiunile vor fi efectuate cu cea mai mare grijă.

"Ne aşteptăm la o creştere a vitezei cu care au loc recall-urile.

Zeci de mii de proprietari vor fi informaţi în următoarele săptămâni pentru a-şi duce maşinile la workshop. Clienţii noştri pot fi siguri că vom continua să depunem cele mai mari eforturi pentru a executa campania de recall cât mai rapid, profesionist şi satisfăcător cu putinţă", a precizat el.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Spor la treabă !!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru