Renault Talisman: o nouă fotografie dezvăluie butoanele sistemului multimedia

de Bogdan Mirică
Joi, 02.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault continuă campania de promovare a viitorului Talisman, sedanul său de clasă medie, care se va duela cu VW Passat, Skoda Superb și Ford Mondeo. De această dată, francezii ne prezintă centrul de comandă al sistemului multimedia.

După ce am aflat că noul model de segment mediu Renault se va numi Talisman, francezii continuă campania de promovare.

Renault Talisman: francezii au decis numele urmaşului lui Laguna

Un nou teaser dezvăluie centrul de comandă al sistemului multimedia, amplasat pe consola centrală. Conglomeratul de butoane și joystick-ul rotund seamănă izbitor cu ceea ce vedem deja pe Espace. În fond, fiind vorba despre modelele aceluiași constructor, era și normal să vedem elemente comune din rațiuni de eficientizare a costurilor.

Centrul de comandă prezentat astăzi va face legătura cu un sistem multimedia R-Link 2, proiectat pe un ecran generos. Dacă se păstrează configurația întâlnită pe Espace, ecranul va avea o dimensiune de 8.7 inch.

Urmareste Automarket
Pentru cei care au uitat, noul Renault Talisman va fi un înlocuitor pentru actualele Laguna și Latitude, două modele care nu s-au bucurat de foarte mare succes pe piețele din Europa.
Rețeta noului Talisman va fi diferită și super tehnologizată. Francezii vor echipa sedanul cu iluminare completă de tip LED, sistem de parcare semi-autonom și un sistem de direcție cu virare a tuturor celor patru roți, tehnologie oferită deja pe Laguna coupe.

Noul Renault Talisman va fi dezvăluit oficial în data de 6 iulie, urmând ca debutul live să se consemneze în luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (3)

  • rotila
    @AM
    cat incaseaza autorul pt textul de mai sus?
    4 4
  • probabil ca mai putin decat la articolele cu "subiectele" date de VAG
    7 3
  • someone
    pe mine nu ma intereseaza pretul pe articol, sant mai curios de gama de motoare pe benzina a viitoarei "laguna" . ca in afara de 1.2 si 1.6 turbo, ce mai au ei in depozit? ( face exceptie 2.0 t de pe megane rs )
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru