Renault Talisman

Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Renault Talisman facelift: sedanul de clasă medie primește îmbunătățiri de design, tehnologii noi și o gamă variată de motoare

Renault Talisman a primit un facelift cu îmbunătățiri de design, ecran de 9.2 inch la interior, sisteme de asistență moderne și o gamă variată de motoare diesel și pe benzină.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Renault Talisman S-Edition: versiune specială limitată cu motor pe benzină TCe de 1.8 litri și 225 de cai putere

Renault Talisman a primit o ediție specială S-Edition care poate fi comandată începând din luna septembrie cu un motor pe benzină TCe de 1.8 litri și 225 de cai putere.
Marti, 17 Mai 2016 | Intern

Naționalist 100%: ambasadorul Franței în România va folosi un Renault Talisman

Ambasadorul Franței în România va primi ca mașină oficial noul Renault Talisman, cel mai mare și mai bine echipat model al constructorului din Hexagon.
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | Intern

Jan Ptacek, directorul comercial Renault România: "Cei care cumpără mașini SH din Europa se expun la riscuri majore"

Cehul de 46 de ani care conduce destinele mărcilor Renault, Dacia și Nissan la nivel comercial în România a vorbit pentru Automarket despre programul Rabla, despre importurile SH și despre poziționarea noilor generații Megane și Talisman în segmentele lor.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Intern

Noul Renault Talisman poate fi comandat în România. Prețurile pleacă de la 21.800 de euro

Modelul care încearcă să le facă uitate pe Laguna și pe Latitude în gama Renault poate fi comandat începând de astăzi în rețeaua mărcii franceze. Talisman încearcă să bată rivali precum Passat, Mondeo sau Insignia.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Premii auto

Francezii, între ei: Renault Talisman a fost aleasă în Franţa cea mai frumoasă maşină a anului 2015

Ce fac francezii când nu au niciun model nominalizat la World Car of the Year? Îşi acordă singuri premii: Renault Talisman a fost votată în Franţa cea mai frumoasă maşină a anului 2015.
Joi, 09 Iulie 2015 | O lume nebuna

De la Renault Talisman la Renault Voltaj sau Renault Genius: ce alte nume de formaţii româneşti se potrivesc pe modelele mărcii franceze?

Renault Fuego şi noul Renault Talisman sunt două dintre modelele din istoria Renault care ne aduc aminte de muzica românească. Ca să le uşurăm munca oamenilor de marketing din Franţa, am scotocit prin istorie şi am găsit cele mai bune nume alternative muzicale pentru numele unor viitoare modele Renault.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Designerul șef Renault: "Passat este o mașină fantastică, sper să ne ridicăm la nivelul ei cu Talisman"

Laurens van den Acker, șeful departamentului stilistic al Renault, speră ca "atingerea franțuzească" aplicată lui Talisman să atragă clienți și de la alte mărci, inclusiv pe cei care ar alege în mod obișnuit un Volkswagen Passat.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Experții Mercedes au testat calitatea noului Renault Talisman

Pentru a se asigura că viitorii clienți ai noului Talisman primesc un model de o calitate superioară, Renault a apelat la experiența unor echipe de certificare Mercedes.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Laguna

Renault a prezentat primele imagini și informații oficiale ale noului Talisman. Înlocuitorul lui Laguna va fi lansat pe piață în toamna anului curent, după prezentarea de la Frankfurt.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: o nouă fotografie dezvăluie butoanele sistemului multimedia

Renault continuă campania de promovare a viitorului Talisman, sedanul său de clasă medie, care se va duela cu VW Passat, Skoda Superb și Ford Mondeo. De această dată, francezii ne prezintă centrul de comandă al sistemului multimedia.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: francezii au decis numele urmaşului lui Laguna

Mondeo, Passat şi Insignia trebuie să se obişnuiască cu un nou nume în galeria de concurenţi direcţi. Renault Talisman este denumirea modelului care înlocuieşte Laguna şi Latitude în gama mărcii franceze.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Renault vrea să vândă mai multe maşini în afara Europei

Francezii de la Renault vor să-şi reducă depdendenţa de piaţa fragilă din Uniunea Europeană, plănuind să vândă mai mult de 50% din producţie pe pieţele din afara Europei.

Tag-uri similare

Renault, China, Rusia, modele noi Renault, noutati Renault, vanzari Renault, Renault Talisman, productie Renault, Talisman, Renault Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru