Talisman

Joi, 03 Martie 2022 | Industrie

Surse neoficiale: Renault oprește definitiv producția modelului Talisman

Potrivit celor mai recente informații, constructorul francez de automobile a oprit producția modelului Talisman. Volkswagen a luat o decizie asemănătoare în ceea ce privește versiunea sedan a lui Passat.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Renault va închide 4 fabrici din Franța și va elimina 5 modele din gamă

Renault se pregătește să închidă 4 fabrici din Franța și să elimine până la 5 modele din gamă, într-un efort major de reducere a costurilor, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa internațională. Aceste măsuri ar putea fi însă evitate, în condițiile în care Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.
Joi, 14 Mai 2020 | Industrie

Reducerea costurilor: Renault ar putea renunța la modelele Talisman, Espace și Scenic, pentru a lansa mai multe SUV-uri

Renault va renunța la modele precum Talisman, Espace și Scenic, pentru a se concentra pe lansarea mai multor SUV-uri, potrivit surselor apropiate de constructorul francez. Renault ar urma să anunțe în curând un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Intern

Noul Renault Talisman poate fi comandat în România. Prețurile pleacă de la 21.800 de euro

Modelul care încearcă să le facă uitate pe Laguna și pe Latitude în gama Renault poate fi comandat începând de astăzi în rețeaua mărcii franceze. Talisman încearcă să bată rivali precum Passat, Mondeo sau Insignia.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault Talisman Estate: primele imagini și informații oficiale

Renault vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu ambele variante de caroserie ale lui Talisman. În timp ce berlina a fost prezentată luna trecută, varianta Estate a fost dezvelită în 26 august.
Joi, 09 Iulie 2015 | O lume nebuna

De la Renault Talisman la Renault Voltaj sau Renault Genius: ce alte nume de formaţii româneşti se potrivesc pe modelele mărcii franceze?

Renault Fuego şi noul Renault Talisman sunt două dintre modelele din istoria Renault care ne aduc aminte de muzica românească. Ca să le uşurăm munca oamenilor de marketing din Franţa, am scotocit prin istorie şi am găsit cele mai bune nume alternative muzicale pentru numele unor viitoare modele Renault.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Designerul șef Renault: "Passat este o mașină fantastică, sper să ne ridicăm la nivelul ei cu Talisman"

Laurens van den Acker, șeful departamentului stilistic al Renault, speră ca "atingerea franțuzească" aplicată lui Talisman să atragă clienți și de la alte mărci, inclusiv pe cei care ar alege în mod obișnuit un Volkswagen Passat.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Laguna

Renault a prezentat primele imagini și informații oficiale ale noului Talisman. Înlocuitorul lui Laguna va fi lansat pe piață în toamna anului curent, după prezentarea de la Frankfurt.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: francezii au decis numele urmaşului lui Laguna

Mondeo, Passat şi Insignia trebuie să se obişnuiască cu un nou nume în galeria de concurenţi direcţi. Renault Talisman este denumirea modelului care înlocuieşte Laguna şi Latitude în gama mărcii franceze.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Renault vrea să vândă mai multe maşini în afara Europei

Francezii de la Renault vor să-şi reducă depdendenţa de piaţa fragilă din Uniunea Europeană, plănuind să vândă mai mult de 50% din producţie pe pieţele din afara Europei.

Tag-uri similare

Renault, China, Rusia, modele noi Renault, noutati Renault, vanzari Renault, Renault Talisman, productie Renault, Talisman, Renault Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru