Rolls-Royce Wraith: lista de aşteptare merge până în mai 2014

de Sebastian Toma
Marti, 15.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce mizează pe Wraith pentru a-şi creşte vânzările şi profiturile în 2013, noul coupe al mărcii fiind popular pe mai multe pieţe importante, cum ar fi China şi Statele Unite ale Americii.

Esential 2300 unităţi a vândut Rolls-Royce în primele nouă luni ale anului.
Rolls-Royce Wraith a depăşit aşteptările constructorului de la Goodwood, lista de aşteptare pentru noul coupe al mărcii fiind întinsă până în mai 2014. Constructorul britanic mizează pe noul său coupe pentru a-şi creşte vânzările fără să dilueze exclusivitatea mărcii, mărind profiturile cu fiecare unitate comercializată. Însă, cei de la Rolls-Royce abordează aceste rezultate cu precauţie, deoarece vor să obţină creştere sustenabilă, încercând să evite situaţiile în care riscă să aibă o capacitate de producţie mai mare decât vânzările efective.

Pe piaţa din China, Rolls-Royce are o expansiune mai puţin explozivă din ultimii ani, dar se bucură de o creştere constantă. Un amănunt interesant este faptul că piaţa din China are clienţi mai tineri decât piaţa din Statele Unite ale Americii, aceasta din urmă fiind cea mai mare piaţă pentru marca din Goodwood. În decursul anului curent însă, vânzările Rolls-Royce la nivel global au scăzut cu un procent în primele nouă luni, diferenţa fiind marcată de 26 de unităţi.

Urmareste Automarket
Constructorul britanic încă discută posibilitatea unui SUV, cu toate că nu au anunţat nicio direcţie clară în acest sens. Englezii consideră că segmentul SUV-urilor este "interesant" şi are o creştere constantă, chiar şi în momente de criză pe anumite pieţe, însă nu este clar cum vor reuşi să insufle caracterul mărcii pe un asemenea model.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (2)

  • Bentley
    Au vazut astia de la Rolls-Royce cit de bine se vinde Bentley Continental GT si repede au scos si ei un model in caroserie asemanatoare.
    3 2
  • florin
    Da, dar arata ca naiba. Am vazut intai spatele intr-o poza si am crezut ca e o chinezarie. Conturul ala cromat din jurul stopurilor l-au desenat cu foarfeca. Yeah...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru