Să curgă șampania: Lamborghini Huracan a ajuns la borna 8.000

de Cornel Șocariciu
Duminica, 04.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a produs 8.000 de exemplare Huracan în doar trei ani de la debut. Recordul lui Gallardo stă să cadă.

Vânzările de supercar-uri au înregistrat în 2016 o serie de creșteri spectaculoase. Lamborghini, McLaren și Ferrari au raportat creșteri frumușele, iar anul acesta pare să fie la fel de interesant.

Astăzi vom zăbovi puțin în Sant'Agata Bolognese, casa Lamborghini. Italienii au anunțat că modelul Huracan a ajuns la borna 8.000. În doar trei ani de la debut, Huracan reușește să atingă o valoare impresionantă pentru un supercar. Gama variată cu care Huracan s-a poziționat a făcut posibil acest lucru. Clienții pot opta pentru un Huracan cu tracțiune spate sau cu integrală, dar pot alege și un Huracan Spyder sau unul Performante.

Esential 8.000 de exemplare Huracan au fost produse în cei trei ani de la debut
Exemplarul cu numărul 8.000 este un Huracan Spyder vopsit în culoarea Grigio Lynx și aparține unui client din Marea Britanie.

După cum știți, cel mai bine vândut model Lamborghini a fost Gallardo.

14.022 de exemplare au părăsit poarta fabricii din Sant'Agata Bolognese. Dar în acest ritm, Huracan are șanse mari să-l depășească.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru