Samsung Note 7 face victime și în rândul mașinilor: telefonul a incendiat un Jeep Grand Cherokee în timp ce se încărca

de Bogdan Mirică
Luni, 12.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un american susține că telefonul său, un Samsung Note 7, pe care îl lăsase la încărcat în mașină, a luat foc și a dus la incendierea completă a vehiculului.

Problemele manifestate de telefonul Samsung Note 7 nu au ocolit nici industria auto. Mai ales acum, când fiecare mașină proaspăt lansată este educată să se împrietenească rapid cu telefonul mobil.

La scurt timp după ce Samsung a anunțat că există un pericol real ca Samsung Note 7 să ia foc în timpul încărcării, o întâmplare bizară a fost semnalată de un american. Nathan Dornacher, un șofer din Florida, susține că mașina sa, un Jeep Grand Cherokee, a fost incendiată tocmai de telefonul defect al celor de la Samsung.

Se pare că Dornacher a lăsat telefonul să se încarce în interiorul mașinii. A lăsat și motorul pornit cu aerul condiționat în funcțiune, câtă vreme el și soția sa au descărcat un birou abia cumpărat pentru camera copilului. Când s-a întors la mașină, Dornacher a observat că interiorul era în flăcări.

A presupus că incendiul a izbucnit tocmai din cauza noului Samsung Note 7, singurul aparat electronic rămas în mașină.

În timp ce căuta un extinctor în interiorul casei, focul s-a extins și a cuprins toată mașina, pentru ca la sosirea pompierilor ea să fie deja considerată daună totală. Deși a recunoscut că era un fan al telefoanelor Samsung Note, americanul a declarat că nu va mai folosi vreun aparat al producătorului asiatic în mașină sau în casă.

Urmareste Automarket
Samsung a oferit un răspuns rapid după semnalarea incidentului: ”Cunoaștem problema domnului Dornacher și investigăm cauzele producerii acestui accident.
Ținem la siguranța clienților noștri, de aceea le recomandăm să meargă în magazine și să schimbe telefoanele afectate cu unul nou”.

Samsung a deschis deja un canal de comunicare cu Dornacher și a trimis o echipă proprie de investigatori pentru a afla împreună cu pompierii locali ce anume a determinat incendiul.

Comentarii (3)

  • Pentru cine are CASCO si vrea o dauna totala, anunt pe aceasta cale, ca s-a gasit motivul perfect. Grija mare la cum simulati "accidentul" ;)
    11 0
  • Probleme cu baterii care explodează au mai fost și la alți producători de telefoane. Important e că Samsung a identificat și a recunoscut rapid problema și că încearcă să o remedieze la fel de rapid.
    9 1
  • "Acest articol v-a fost prezentat de Apple, sursa dvs cea mai de incredere" (wink)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru