Se echilibrează balanța filmului Transformers: după Camaro Bumblebe apare și un Ford Mustang în tabăra Decepticon

de Bogdan Mirică
Luni, 13.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Bay a dezvăluit mașina care va juca rolul lui Decepticon Barricade în noul film din seria Transformers. Acesta îl va avea de înfruntat pe Chevrolet Camaro Bumblebee.

După ce am aflat că noul film din seria Transformers, programat în 2017, va folosi un Chevrolet Camaro de generație nouă pentru rolul robotului Bumblebee, Michael Bay, regizorul filmului, a decis să echilibreze puțin balanța dintre bine și rău. Prin urmare a dezvăluit una dintre mașinile care va face parte din gașca băieților răi.

Actuala generație Ford Mustang va juca rolul lui Decepticon Barricade și se va ascunde sub un kit de caroserie interesant, care schimbă complet aspectul mașinii. Partea frontală a primit un nou spoiler, cu bare de protecție, o capotă cu o priză de aer și blocuri optice pe fundal negru. Primul rând de montanți primește și un set de lămpi, iar pe pasajele roților spate apare inscripția to punish and enslave adică ”în slujba pedepsirii și înrobirii” ca o analogie la motto-ul poliției americane: ”to protect and serve”.

Urmareste Automarket
Cu două muscle-car-uri americane pure, cum sunt Mustang și Camaro, ne putem aștepta la câteva urmăriri interesante în cel mai nou film Transformers, botezat The Last Knight și așteptat să debuteze oficial în luna iulie a anului viitor.

Pe lângă mașinile anunțate, distribuția noului Transformers îi va include pe Mark Wahlberg, Josh Duhamel și chiar pe legendarul Anthony Hopkins.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru