Feedback

Dacia

Marti, 18 Iulie | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Luni, 17 Iulie | Economic

Performanțe măsurate după jumătate de an: Dacia a avut cele mai bune șase luni din istorie, cu peste 332.000 de mașini vândute

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa. Constructorul de la Mioveni a comercializat la nivel global peste 333.000 de mașini.
Miercuri, 12 Iulie | Intern

Raport pentru luna iunie: s-au înmatriculat peste 8.000 de autoturisme, cu 47% mai mult comparativ cu aceeași perioadă din 2016

În luna iunie, românii au înmatriculat 8.030 de autoturisme, cu 47% mai mult ca în aceeași perioadă a anului trecut. Dacia conduce topul și este urmată de Volkswagen și de Ford.
Marti, 11 Iulie | Industrie

Sărbătoare în Tanger: uzina marocană a produs un milion de mașini Dacia

Moment important pentru uzina din Tanger: un milion de vehicule produse din 2012 și până astăzi. Peste 450.000 de exemplare Sandero, mai mult de 300.000 de unități Dokker și aproximativ 200.000 de mașini Dokker au fost produse în acești ani.
Luni, 10 Iulie | Intern

Picnic monomarcă: peste 1.000 de persoane au participat la prima întâlnire a posesorilor Dacia din România

Pasionații și proprietarii de modele Dacia și-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment special organizat în Mogoșoaia. Aceștia au luat parte la activități interesante, s-au distrat și au arătat că fac parte din familia Dacia.
Vineri, 07 Iulie | Intern

Raport semestrial: uzina Dacia de la Mioveni a produs 170.400 de vehicule, în scădere cu 4 procente față de aceeași perioadă din 2016

În primele șase luni ale anului uzina Dacia de la Mioveni a produs 170.430 de mașini, în scădere cu 4.3% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată în dreptul modelului Logan.
Vineri, 07 Iulie | General

Dacia Sandero scoate capul în lumea mare a motorsportului cu ajutorul Oreca: francezii oferă un kit special pentru raliuri

Francezii de la Oreca dezvoltă un kit R4 pentru vehiculele de competiție. În momentul lansării, acesta va putea fi instalat și pe Dacia Sandero. Vehiculele de grupă R4 vor putea fi utilizate în campionatele locale și cele regionale.
Duminica, 25 Iunie | General

Dacia revine la Goodwood: toată gama disponibilă în Marea Britanie participă în cadrul Moving Motor Show

Toată gama Dacia disponibilă în Marea Britanie va putea fi admirată cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. În cadrul Moving Motor Show, modelele Dacia vor putea fi testate pe celebrul traseu britanic.
Luni, 19 Iunie | Video

VIDEO: Noua generație Dacia Duster debutează în această săptămână: primul clip spion cu SUV-ul de la Mioveni

Noua generație Dacia Duster va vedea lumina zilei în cursul acestei săptămâni. Până atunci, ne clătim ochii cu primul clip spion cu SUV-ul de la Mioveni.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Economic

Dacia, la fel de populară ca "fish and chips" în Marea Britanie

Dacia se bucură de un succes deosebit pe piața din Marea Britanie. Britanicii îndrăgesc cel mai mult un model extrem de popular și în restul Europei.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Dacia a lansat în Franța cutia automată Easy-R. Costă 600 de euro și reduce consumul de carburant

Dacia a deschis în Franța listele de comenzi pentru modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stewpay echipate cu transmisia automatizată Easy-R. Modelele consumă mai puțin decât echivalentele lor cu transmisie manuală.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Intern

Dacia prezintă noul Duster Connected by Orange: Wi-Fi onboard, jante noi, cameră de marșarier și tapițerie specială

Dacia Duster a primit o ediție specială în România în parteneriat cu Orange. Modelul din Mioveni este echipat cu un hotspot care asigură 12 GB de internet pe lună, cameră de marșarier și un model nou de jante.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Reportaj

O zi în sânul familiei Dacia

Automarket a mers la Uzina de la Mioveni pentru a lua parte la un eveniment dedicat întregii familii Dacia. O familie numeroasă, cu mii de membri. Noi l-am găsit pe cel care a lucrat 44 de ani în uzină.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Intern

Dacia a oferit un Duster Fundației Principesa Margareta a României

Producătorul din Mioveni a donat un Dacia Duster 1.2 TCe pentru fundația Alteței Sale Regale a Prințesei Moștenitoare Margareta a României.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Dusterist de weekend

Automarket a participat la cea de-a noua întrunire a Dusteriștilor, derulată de această dată sub tutela Dacia. Cum a fost la Duster Camp 2015 aflați din materialul de mai jos.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: ”Nu vom ținti cinci stele EuroNCAP și nici nu vom oferi sisteme de siguranță de ultimă generație”

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul de la Frankfurt, un oficial Dacia a declarat că brandul nu va ținti punctajul maxim în cadrul testelor EuroNCAP.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Cutia de viteze automată Easy-R va fi folosită și pe modele din gama Renault

Dacia a lansat versiuni cu cutie automată Easy-R pentru modelele Sandero și Logan, dar acest tip de transmisie ar putea fi introdus și pe modele din gama Renault.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: un model mai mare decât Logan nu are sens, pentru că publicul-ţintă al mărcii e în zona segmentelor mici

Dacă soarta unui model mai mic decât Sandero nu este încă stabilită, este clar însă că Dacia nu va produce un automobil pentru segmentul D al pieței europene.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Viitorul Dacia Duster va păstra capacitățile off-road ale actualului model

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul Auto de la Frankfurt, oficialii Dacia au anunțat că viitoarea generație Duster va păstra capacitățile off-road ale actualului model.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru