Feedback

Mercedes

Miercuri, 22 Noiembrie | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.
Vineri, 17 Noiembrie | Tehnologie

Atrași de Țara Sfântă: Mercedes a deschis un centru de cercetare în Israel și vrea să dezvolte tehnologii pentru mașini autonome

Mercedes-Benz a deschis un centru de cercetare și dezvoltare în Tel Aviv. Nemții vor să profite de potențialul pieței israeliene, acolo unde există sute de firme specializate în tehnologie auto.
Luni, 13 Noiembrie | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește primul său autobuz electric: cunoscutul Citaro va avea de anul viitor versiune de producție cu baterii

Mercedes a anunțat lansarea unei versiuni 100% electrice a autobuzului său Citaro până la sfârșitul lui 2018.
Vineri, 10 Noiembrie | Tuning

Tratament special din partea Brabus: 700 CP pentru Mercedes-AMG S 63 4Matic și 900 CP sub capota lui Mercedes-Maybach S650

Mercedes-AMG S 63 4Matic și Mercedes-Maybach S650 au primit pachete de performață din partea tunerului Brabus. 700 de cai în cazul versiunii AMG, respectiv 900 de cai pentru varianta Maybach.
Luni, 06 Noiembrie | Industrie

Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate: G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor avea câte 463 de exemplare fiecare

Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate pentru modelele sale de off-road. G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor beneficia fiecare de câte 463 de exemplare.
Marti, 24 Octombrie | Masini electrice si hibride

Conectați la rețeaua electrică a Germaniei: Mercedes-Benz a construit un sistem care stochează energia folosind bateriile pentru mașinile electrice

Mercedes-Benz a construit un sistem de stocare a energiei folosind bateriile pentru mașinile electrice. Sistemul nemților este capabil să se conecteze la rețeaua electrică a țării în caz de nevoie.
Marti, 17 Octombrie | Industrie

Un milion de mașini Mercedes chemate în service pentru probleme la airbag-uri: sunt vizate mașini din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania

Daimler a chemat la verificări în service un milion de autoturisme și SUV-uri Mercedes vândute la nivel global, pentru o posibilă problemă provocată de umflarea accidentală a airbag-urilor.
Marti, 17 Octombrie | Industrie

Daimler vrea să se împartă în 3 divizii independente: grupul german ar putea să vândă unele active

Daimler vrea să se împartă în trei divizii diferite, ceea ce ar putea însemna vânzarea unor active și tranziția mai rapidă către mașinile electrice și autonome.
Vineri, 13 Octombrie | General

Final de carieră: Mercedes-Benz scoate din producție modelul G 500 4x4²

Mercedes-Benz a anunțat că modelul G 500 4x4² mai poate fi comandat doar până la finalul lunii octombrie. Modelul german este unul dedicat pasionaților de off-road.
Marti, 10 Octombrie | General

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo este noul Batmobil: mașina va putea fi admirată în viitoarea peliculă Justice League

Cu ocazia noului film Justice League, Batman renunță la vechile mașini pentru un Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. În același timp, Wonder Woman primește un Clasa E Cabrio.
Luni, 09 Octombrie | General

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet, vândut la licitație cu 1.2 milioane de euro: banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost scos la licitație. Suma plătită pentru modelul german a fost de 1.2 milioane de euro, iar banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile.
Miercuri, 04 Octombrie | Tehnologie

Proiect pilot: Mercedes va face livrări cu drona în Elveția

Mercedes-Benz a anunțat că va începe un proiect pilot de livrări cu drona în orașul elvețian Zurich.
Luni, 02 Octombrie | Modele noi

Project One: Hypercarul Mercedes-AMG cu tehnologie de Formula 1 ar putea fi construit în Marea Britanie

Există șanse mari ca hypercarul Mercedes-AMG Project One să fie fabricat în Marea Britanie, potrivit șefului AMG Tobias Moers, unul dintre factorii de decizie în acest sens.
Luni, 25 Septembrie | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat prima schiță cu viitoarea generație Sprinter: debutul comercial are loc în 2018

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație Sprinter. Debutul comercial pe piața din Europa va avea loc în prima jumătate a anului viitor.
Vineri, 22 Septembrie | Industrie

Investiție de un miliard de dolari: SUV-urile electrice de la Mercedes vor fi construite în SUA

Daimler va investi un miliard de dolari pentru extinderea fabricii sale din Statele Unite. Acolo vor fi produse SUV-uri electrice Mercedes din gama EQ și bateriile acestora.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Septembrie | Industrie

Fost șef BMW M: “BMW și Mercedes aruncă banii pe tehnologii inutile”

BMW și Mercedes au devenit “obsedate” de tehnologie și investesc prea mult timp și bani pe lucruri care nu aduc prea multă valoare pentru clienți. Afirmația îi aparține lui Albert Biermann, director Hyundai și fost șef al diviziei M de la BMW.
Marti, 19 Septembrie | General

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet este scos la licitație: banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile

Mercedes-Benz a decis ca ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet să fie scos la licitație. Banii colectați vor merge către fundația Laureus Sport for Good.
Vineri, 15 Septembrie | Modele noi

Mercedes AMG GT R Black: versiune de peste 610 cai putere a supercarului german

Mercedes lucrează la o variantă AMG GT R Black, versiunea dedicată circuitului pentru supercarul deja consacrat.
Marti, 05 Septembrie | FRANKFURT 2017

Mercedes-Benz GLC F-Cell: imagini din timpul testelor cu versiunea de pre-producție

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini din timpul testelor cu versiunea de pre-producție a lui GLC F-Cell. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 05 Septembrie | FRANKFURT 2017

Mercedes-Benz și gama de electrice: teaser video cu viitorul hatchback EQ A Concept

Mercedes-Benz a publicat și primul clip teaser cu viitorul EQ A Concept. Prototipul electric anunță un viitor hatchback, iar toate detaliile le vom afla după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru