Feedback

Mercedes

Marti, 17 Octombrie | Industrie

Un milion de mașini Mercedes chemate în service pentru probleme la airbag-uri: sunt vizate mașini din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania

Daimler a chemat la verificări în service un milion de autoturisme și SUV-uri Mercedes vândute la nivel global, pentru o posibilă problemă provocată de umflarea accidentală a airbag-urilor.
Marti, 17 Octombrie | Industrie

Daimler vrea să se împartă în 3 divizii independente: grupul german ar putea să vândă unele active

Daimler vrea să se împartă în trei divizii diferite, ceea ce ar putea însemna vânzarea unor active și tranziția mai rapidă către mașinile electrice și autonome.
Vineri, 13 Octombrie | General

Final de carieră: Mercedes-Benz scoate din producție modelul G 500 4x4²

Mercedes-Benz a anunțat că modelul G 500 4x4² mai poate fi comandat doar până la finalul lunii octombrie. Modelul german este unul dedicat pasionaților de off-road.
Marti, 10 Octombrie | General

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo este noul Batmobil: mașina va putea fi admirată în viitoarea peliculă Justice League

Cu ocazia noului film Justice League, Batman renunță la vechile mașini pentru un Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. În același timp, Wonder Woman primește un Clasa E Cabrio.
Luni, 09 Octombrie | General

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet, vândut la licitație cu 1.2 milioane de euro: banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost scos la licitație. Suma plătită pentru modelul german a fost de 1.2 milioane de euro, iar banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile.
Miercuri, 04 Octombrie | Tehnologie

Proiect pilot: Mercedes va face livrări cu drona în Elveția

Mercedes-Benz a anunțat că va începe un proiect pilot de livrări cu drona în orașul elvețian Zurich.
Luni, 02 Octombrie | Modele noi

Project One: Hypercarul Mercedes-AMG cu tehnologie de Formula 1 ar putea fi construit în Marea Britanie

Există șanse mari ca hypercarul Mercedes-AMG Project One să fie fabricat în Marea Britanie, potrivit șefului AMG Tobias Moers, unul dintre factorii de decizie în acest sens.
Luni, 25 Septembrie | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat prima schiță cu viitoarea generație Sprinter: debutul comercial are loc în 2018

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație Sprinter. Debutul comercial pe piața din Europa va avea loc în prima jumătate a anului viitor.
Vineri, 22 Septembrie | Industrie

Investiție de un miliard de dolari: SUV-urile electrice de la Mercedes vor fi construite în SUA

Daimler va investi un miliard de dolari pentru extinderea fabricii sale din Statele Unite. Acolo vor fi produse SUV-uri electrice Mercedes din gama EQ și bateriile acestora.
Miercuri, 20 Septembrie | Industrie

Fost șef BMW M: “BMW și Mercedes aruncă banii pe tehnologii inutile”

BMW și Mercedes au devenit “obsedate” de tehnologie și investesc prea mult timp și bani pe lucruri care nu aduc prea multă valoare pentru clienți. Afirmația îi aparține lui Albert Biermann, director Hyundai și fost șef al diviziei M de la BMW.
Marti, 19 Septembrie | General

Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet este scos la licitație: banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile

Mercedes-Benz a decis ca ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet să fie scos la licitație. Banii colectați vor merge către fundația Laureus Sport for Good.
Vineri, 15 Septembrie | Modele noi

Mercedes AMG GT R Black: versiune de peste 610 cai putere a supercarului german

Mercedes lucrează la o variantă AMG GT R Black, versiunea dedicată circuitului pentru supercarul deja consacrat.
Marti, 05 Septembrie | FRANKFURT 2017

Mercedes-Benz GLC F-Cell: imagini din timpul testelor cu versiunea de pre-producție

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini din timpul testelor cu versiunea de pre-producție a lui GLC F-Cell. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 05 Septembrie | FRANKFURT 2017

Mercedes-Benz și gama de electrice: teaser video cu viitorul hatchback EQ A Concept

Mercedes-Benz a publicat și primul clip teaser cu viitorul EQ A Concept. Prototipul electric anunță un viitor hatchback, iar toate detaliile le vom afla după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 05 Septembrie | FRANKFURT 2017

Opulența are o nouă definiție: Mercedes-Benz prezintă Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift

Mercedes-Benz a prezentat Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift. Ambele versiuni vin cu stopuri OLED, cu un interior revizuit și cu o gamă de motorizări pe benzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Septembrie | Modele noi

Ediție specială pentru finalul de carieră: Mercedes-AMG aduce la Frankfurt G63 și G65 Exclusive Edition

Mercedes-AMG G63 și G65 Exclusive Edition vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cele două modele vin cu o nuanță nouă pentru caroserie și cu o serie de elemente speciale pentru interior.
Luni, 28 August | FRANKFURT 2017

Un nou teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift: modelul german va avea stopuri OLED

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Din noul teaser video aflăm că modelul constructorului din Stuttgart va integra stopuri OLED.
Joi, 17 August | Tuning

Tuning semnat de Brabus: Mercedes-Benz Clasa E T-Modell primește un tratament discret

Brabus a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz Clasa E T-Modell. Break-ul constructorului german primește un kit discret de caroserie și un pachet de performanță.
Joi, 17 August | General

Mercedes-Benz ar putea dezvolta o nouă transmisie: nemții au înregistrat denumirea 8 G-Tronic

Gama de transmisii oferită de Mercedes-Benz s-ar putea îmbogăți. Nemții au înregistrat denumirea "8 G-Tronic", semn că nu exclud dezvoltarea unei transmisii automate cu opt rapoarte.
Miercuri, 16 August | General

Moda SUV-urilor cabrio nu pătrunde în Germania: Mercedes-Benz nu o să producă un astfel de model

Mercedes-Benz nu are planuri pentru dezvoltarea unui SUV cabrio. Proiectul ar urma să fie mult prea dificil și costisitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru