Amenzi circulaţie

Joi, 14 Decembrie 2023 | Intern

Surprize pentru șoferi: cresc amenzile de circulație din 1 ianuarie 2024

Potrivit unui proiect de Ordonanță de Urgență, publicat de ministerul Finanțelor, valoarea punctului de amendă va fi de 5% din salariul minim brut (care este în prezent de 3.300 de lei). Valoarea punctului de amendă a fost înghețată de mai multe ori la 145 de lei.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Intern

PROIECT: Neplata amenzilor poate atrage suspendarea permisului

Potrivit unui proiect de lege inițiat de reprezentanții puterii, va fi stabilit un termen limită de 60 de zile pentru plata unei amenzi de circulație. În cazul neachitării la termen, se va suspenda dreptul de a conduce până în momentul plății.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Feature

DOSAR: Amenzi de circulaţie în Europa

Fiecare ţară are regulile ei când vine vorba de încălcarea codului rutier. Iar amenzile cresc de la an la an şi e bine să ştim ce ne poate aştepta la un drum cu maşina în strainătate.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Feature

DOSAR: Principalele limite de viteză şi amenzile fiecărei ţări europene

Călătorim mult în ultima vreme şi ne place să plecăm cu maşina în vacanţe în străinătate. Dar regulile de circulaţie şi limitele de viteză diferă de la o ţară la alta şi este bine să fim informaţi atunci când plecăm la drum.

Tag-uri similare

radar, Control, amenzi circulaţie, limite de viteza, amenda viteza Franta, amenzi în europa, amenda circulatie austria, amenda circulatie finlanda, amendă circulatie franta, amendă circulatie germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru