Oprire productie

Miercuri, 22 Februarie 2023 | Industrie

Final de eră. Bentley va opri producția motoarelor W12

Constructorul britanic de automobile confirmă că producția motoarelor W12 va fi oprită în luna aprilie 2024. Sub capota noului Batur, unitatea dezvoltă 750 CP, în urma unor îmbunătățiri.
Duminica, 09 Ianuarie 2022 | Industrie

Surse neoficiale: Producția lui Volkswagen Passat sedan, oprită definitiv în Europa

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen ar fi oprit definitiv producția modelului Passat sedan în Europa. Vânzările mult mai bine înregistrate de versiunea break ar fi unul dintre motive.
Joi, 24 Iunie 2021 | Industrie

Skoda, Mazda și Nissan vor suspenda temporar producția din cauza crizei de semiconductori

Criza de semiconductori determină companii precum Skoda, Mazda sau Nissan să-și oprească temporar liniile de producție în perioada iunie-iulie.
Marti, 02 Martie 2021 | Intern

Uzinele Dacia și Ford din România se opresc din nou. Grupul Renault estimează pierderi semnificative

Uzinele de automobile din România, adică cele deținute de Ford la Craiova și Dacia la Mioveni, se opresc simultan în zilele următoare. Grupul Renault estimează pierderi de 100.000 de mașini la nivel global.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Industrie

Subaru WRX STI, la final de drum: producția sedanului de performanță va fi oprită anul viitor în Europa

Subaru a anunțat că producția modelului WRX STI va fi oprită în Europa la mijlocul anului viitor. Japonezii spun că sedanul lor nu are cum să supraviețuiască în condițiile unor limite tot mai stricte privind emisiile de CO2.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Ford oprește temporar producția la cinci fabrici din SUA și Mexic: americanii vor să scape de stocurile de mașini nevândute

Ford va opri temporar producția în cinci fabrici ale sale, pentru un total de două luni și jumătate, în Statele Unite și Mexic.
Duminica, 10 Aprilie 2011 | Industrie

Situaţia Saab se agravează

Săptămâna aceasta Saab a oprit producţia la uzina din Trollhattan pentru încă trei zile, întrucât nu a reuşit să achite facturile către furnizori. Mai mult decât atât, datoriile către aceştia se cifrează la "câteva milioane de euro".
Sambata, 02 Aprilie 2011 | Industrie

Saab opreşte producţia în lipsă de lichidităţi

Constructorul sudez Saab a fost nevoit să oprească producţia la fabrica din Trollhattan pentru câteva ore din cauza lipsei de lichidităţi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru