Primaria Capitalei

Marti, 31 August 2021 | Intern

Primarul Capitalei anunță amenzi pentru şoferii STB care nu respectă orarul autobuzelor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru şoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Intern

Primăria București vrea să cumpere autobuze electrice. Prețul este de 600.000 de euro per bucată

Primăria Capitalei intenționează să achiziționeze autobuze electrice la prețul estimativ de circa 620.000 de euro per bucată.
Joi, 03 Iunie 2021 | Intern

Primarul Capitalei promite: “În acest an, o să vedeţi cu câteva zeci de mii de maşini mai puţin pe prima bandă”

Primăria Municipiului București va lua măsuri în urma cărora prima bandă de circulaţie a străzilor va fi eliberată de zeci de mii de maşini, potrivit declarațiilor făcute de edilul Nicuşor Dan, care nu a dat însă detalii concrete despre acest proiect.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | Intern

Restituirea taxei Oxigen pentru București: cererile pot fi depuse online, iar banii vor fi returnați în 30 de zile lucrătoare

Primăria Capitalei a anunțat că persoanele care au plătit în avans taxa Oxigen pentru București își pot recupera banii prin depunerea unei cereri online, iar banii vor fi restituiți în termen de 30 de zile lucrătoare.
Marti, 25 Februarie 2020 | Intern

Primarul Capitalei a renunțat la Taxa Oxigen: “Cetăţenii resping ideea de restricţie”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că renunță la Taxa Oxigen după “valul uriaș de respingere”, în urma unui sondaj făcut pe Facebook și a mesajelor primite pe mail. Firea a ajuns la concluzia că “cetăţenii resping ideea de restricţie”.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Intern

Primăria Capitalei vrea să-i ajute pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau 2: “Vom discuta cu fiecare familie în parte”

Primăria Capitalei susține că îi va ajuta pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau Euro 2, în contextul intrării în vigoare a vinietei Oxigen. “Vom discuta cu fiecare familie în parte,” a declarat primarul Gabriela Firea.
Marti, 20 August 2019 | Intern

Primăria Capitalei anunță epuizarea a două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București: termenul limită de folosire, prelungit cu două luni

Primăria Capitalei anunţă că, până în prezent, au fost epuizate aproximativ două treimi dintre voucherele din programul “Rabla” pentru București. Peste 4.000 de oameni au primit un ecovoucher din partea primăriei, iar termenul limită de utilizare a acestora - 30 septembrie - va fi prelungit cu două luni.
Luni, 12 August 2019 | Intern

Primarul Capitalei anunță achiziția a 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid: primul autobuz va fi livrat în mai 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat achiziția a 130 de autobuze hibride Mercedes-Benz în urma unui contract de circa 40 de milioane de euro. Primul autobuz hibrid va ajunge în București în luna mai 2020, iar livrările vor continua până în ianuarie 2021.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Intern

Proiect: Primăria București vrea să introducă aproape 60 de intersecții în sistemul de management al traficului

Primăria Capitalei va introduce 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Intern

Primăria Capitalei vrea să cumpere 42 de autobuze electrice pentru centrul orașului: proiectul ar putea să fie aprobat săptămâna viitoare

Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze, într-o primă etapă, 42 de autobuze electrice “cu costuri minime şi fără investiţii şi avize suplimentare”, pentru zona centrală a Bucureştiului, potrivit unui proiect ce va fi dezbătut marțea viitoare într-o ședință a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Intern

Wi-fi în RATB: internetul gratuit este disponibil, deocamdată, într-un singur autobuz din București

Regia Autonomă de Transport București a început să doteze autobuzele cu internet wi-fi gratuit, sistemul fiind instalat deocamdată într-un singur autobuz.

Tag-uri similare

Primaria Capitalei, transport in comun, autobuze, Wi-Fi, RATB, internet gratuit
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru