Vanzari Jaguar

Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Vânzările Jaguar Land Rover au depășit 113.000 de unități în al treilea trimestru din 2020: creștere de peste 50% față de trimestrul doi, dar sub nivelul de anul trecut

Grupul Jaguar Land Rover a raportat o creștere de 53% a vânzărilor din al treilea trimestru, la peste 113.000 de unități, în comparație cu trimestrul al doilea din acest an. În ciuda revenirii după perioada aprilie-iunie, puternic marcată de pandemie, rezultatul JLR a fost sub nivelul înregistrat anul trecut în același interval.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Industrie

Mercedes a devenit în 2016 cel mai mare constructor premium din lume: germanii au învins BMW cu 80.000 de unităţi

Mercedes a vândut aproape 2.084.000 de unităţi pe parcursul anului 2016 şi a devenit astfel mai mare constructor premium după ce a devansat BMW cu circa 80.000 de unităţi. Audi ocupă ultimul loc pe podium cu vânzări de 1.87 milioane de unităţi.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar a prezentat prima imagine a lui XE în versiunea de serie

Partea frontală a versiunii de producţie a noului Jaguar XE a fost dezvăluită chiar de oficialii mărcii înainte de data anunţată anterior pentru prezentarea modelului.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, succesorul lui X-Type, va avea o caroserie cu 75% aluminiu şi o versiune cu consum de 4 litri la sută

Englezii de la Jaguar au publicat detalii noi despre viitorul lor model de clasă medie, XE. Competitorul lui Seria 3, C-Klasse, IS şi A4 vine cu o caroserie realizată dintr-un aliaj special de aluminiu şi promite atât versiuni ecologice, cât şi o variantă de performanţă.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3, va fi prezentat în 8 septembrie

Englezii de la Jaguar au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul XE, berlina lor de clasă medie, care va debuta în data de 8 septembrie.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | Industrie

E oficial: Dacia e brandul auto cu cea mai mare creştere în Europa în 2013

Dacia a reuşit să vândă în Europa în 2013 cu aproape un sfert mai mult decât în anul precedent, creşterea reuşind să transforme marca de la Mioveni în performera anului pe Bătrânul Continent.
Marti, 04 Iunie 2013 | Modele noi

Jaguar a vândut deja jumătate din producţia lui F-Type pe 2013

Englezii de la Jaguar anunţă că au înregistrat comenzi pentru jumătate din cota de producţie stabilită pentru anul curent. Estimările interne arată că 90% dintre clienţii lui F-Type sunt noi pentru Jaguar.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ ar putea primi un design mai conservator în 2016

Englezii de la Jaguar ar putea schimba design-ul viitoarei generaţii a lui XJ cu ceva mai mai conservator. Reprezentanţii mărcii consideră că design-ul îndrăzneţ al actualei generaţii este de vină pentru vânzările slabe.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Industrie

Ford, Jaguar şi Land Rover au semnat parteneriate cu constructori din China

Corporaţia Jaguar Land Rover va construi maşini în China în baza unui parteneriat semnat cu cei de la Chery. Între timp, foştii proprietari ai conglomeratului britanic vor lansa o sub-marcă pe aceeaşi piaţă.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Industrie

Vanzarile Jaguar Land Rover au crescut cu 59 procente in februarie

Luna februarie 2010 a fost cea mai reusita perioada din anul fiscal 2009 pentru cei de la Jaguar Land Rover, care au inregistrat o crestere de 59% a vanzarilor.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Industrie

Jaguar si Land Rover au intrat din nou pe profit

Compania Jaguar Land Rover, detinuta acum de Tata Motors, a inregistrat un profit in cel de-al treilea sfert al anului 2009. Politica de reducere a costurilor si-a aratat eficienta si va fi aplicata in continuare.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Economic

Jaguar va vinde mai mult in China decat in Marea Britanie

In urmatorii ani reteaua de dealeri din China va reusi sa vanda mai multe unitati Jaguar decat cea din Marea Britanie. Englezii ar putea adapta pe viitor modelele lor la cerintele pietei chineze.

Tag-uri similare

vanzari, Jaguar, Land Rover, vanzari Jaguar, vanzari Land Rover, piata chineza, Jaguar China
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru