Vivaro

Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Opel a prezentat versiunea electrică a utilitarei Vivaro: 136 de cai putere și autonomie de până la 330 de kilometri

Opel a publicat primele imagini și informații despre versinea electrică a utilitarei Vivaro, care va fi echipată cu un motor electric de 136 de cai putere și va avea o autonomie de 230 sau 330 de kilometri.
Joi, 14 Martie 2019 | Industrie

Opel revine oficial în Rusia cu Grandland X, Zafira Life și Vivaro: două dintre modele vor fi construite la uzina din Kaluga

Opel a anunțat oficial revenirea pe piața din Rusia, unde va comercializa, pentru început, modelele Grandland X, Zafira Life și Vivaro. Ultimele două vor intra în producție la uzina din Kaluga. Vânzările sunt programate să înceapă în ultimele trei luni din 2019.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

Renault şi Opel vor colabora din nou pentru noile generaţii ale lui Vivaro şi Trafic. Partenerii au publicat două schiţe oficiale ale vehiculelor comerciale uşoare pe care le vor lansa în vară.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | Modele noi

Gama Opel primeşte motoare noi pentru generaţia 2011

Gama Opel a primit o serie de îmbunătăţiri sub capotă, în special în cazul propulsoarelor diesel. Aceste modificări vor debuta pe generaţia 2011 a modelelor Opel.

Tag-uri similare

Opel, Insignia, modele noi Opel, Astra, noutati Opel, Corsa, Paris 2010, motoare Opel, Meriva, Vivaro
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru