Feedback

Teaser nou pentru Pininfarina Battista: constructorul vine la Geneva cu 3 exemplare ale hypercar-ului electric

Publicat Joi, 28.02.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Teaser nou pentru Pininfarina Battista: constructorul vine la Geneva cu 3 exemplare ale hypercar-ului electric - Poza 1
Automobili Pininfarina a publicat o nouă imagine teaser cu hypercar-ul electric Battista și promite că va expune trei exemplare Battista la salonul de la Geneva.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În urmă cu câteva săptămâni, Pininfarina a deschis lista comenzilor pentru hypercar-ul său electric ce va fi prezentat în martie la Geneva.

Pininfarina Battista va avea 1.900 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde și o producție de doar 150 de exemplare.

Constructorul continuă campania de teasing cu o nouă imagine ce prezintă designul jantelor pentru hypercar-ul electric. Totodată, Pininfarina anunță că vine la Geneva cu trei specificații diferite ale lui Battista.

Un total de 150 de exemplare vor fi construite, câte 50 pentru clienții din Europa, America de Nord, respectiv Orientul Mijlociu și Asia.

Hypercar-ul Pininfarina Battista va fi prezentat publicului pe data de 5 martie, în timp ce, cu o zi înainte, va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment privat. Primele exemplare Battista sunt programate să ajungă la clienți din anul 2020.

Via Automobili Pininfarina


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru