Tesla admite că are probleme cu vopseaua folosită pentru caroseria lui Model 3: "Dacă este nevoie, reconstruim mașinile de la zero"

de Daniel Popescu
Luni, 03.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a dezvăluit că Tesla are probleme cu vopseaua pentru caroseriile unităților Model 3, iar în unele cazuri decide chiar să reconstruiască unele mașini de la zero.

Tesla înregistrează o serie de dificultăți în menținerea unei producții de 5.000 de unități pe săptămână pentru Model 3, potrivit unor surse citate recent de presă internațională.

Informația nu a fost confirmată încă de Tesla, însă CEO-ul Elon Musk a dezvăluit pe rețeaua de socializare Twitter că producătorul american înregistrează o serie de întârzieri din cauza vopselei folosită pentru caroserie.

"Avem o serie de reguli extreme pentru vopsea și pentru calitate în general. Dacă trebuie, revopsim sau înlocuim secțiuni întregi de caroserie sau contruim mașini complet noi", a precizat el.

Comentariul lui Musk a fost făcut ca răspuns la o nemulțumire primită din partea unui client Model 3 care a primit inclusiv informații despre seria de șasiu, înainte ca aceasta să fie anulată de Tesla din cauza unor probleme cu vopseaua.

În plus, Musk a explicat că Tesla are cele mai mari bătăi de cap cu vopseaua roșie, ca urmare a unor nuanțe specifice aplicate pentru aceste versiuni de Model 3.

În lunile iulie și august, producția lui Model 3 a oscilat puternic între 3.500 și 4.900 de unități pe săptămână, în ciuda faptului că ambiția lui Musk era să ajungă la 6.000 de unități pe săptămână până la sfârșitul lunii august. Chiar și așa, producția lui Model 3 din ultimele două luni este mai mare decât cea înregistrată în perioada aprilie-iunie, iar Tesla are toate șansele să înregistreze un nou record absolut de producție.

Via InsideEVs

Comentarii (1)

  • cineva
    Si marmota invelea ciocolata, uite-asa...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru