Țiriac Auto va colabora cu Federația Română de Fotbal în următorii patru ani

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Țiriac Auto a anunțat că va oferi suport logistic și financiar Federației Române de Fotbal în următorii patru ani. Cele două entități vor susține drumul echipei naționale de fotbal la Euro 2016 și Euro 2020, precum și la Campionatul Mondial din 2018.

După ce a luat decizia de a sprijini Federația Olimpică Română și Federațiile de Tenis, Natație și Canotaj, Țiriac Auto semnează astăzi un parteneriat și cu Federația Română de Fotbal.

Înțelegerea presupune că Țiriac Auto va susține Echipa Națională de Fotbal și strategia Federației printr-o componentă financiară și una logistică pe durata a patru ani. Detaliile financiare ale contractului nu sunt cunoscute, însă suportul logistic presupune furnizarea unor mașini pentru reprezentanții federației.

Cele două entități au ca scop oferirea unui suport optim echipelor reprezentative și echipei de seniori în drumul spre Euro 2016, Campionatul Mondial din 2018 și Euro 2020.

Esential 4 ani este durata contractului semnat între Țiriac Auto și FRF.
“Ne bucurăm să avem alături de noi, în familia fotbalului românesc, un partener important cu care împărtășim aceleași valori și o strategie orientată spre performanță.
Compania Țiriac Auto reprezintă un reper pentru mediul de business, iar Federația Română de Fotbal se poziționează tot mai ferm ca un actor important în această zonă, astfel că parteneriatul semnat astăzi reprezintă o confirmare a viziunii comune pe care o avem”
, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru