Toyota Aygo Connect - ediţie specială cu sistem multimedia

de Bogdan Mirică
Luni, 03.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota Aygo Connect este o propunere atractivă pentru tinerii care preferă gadget-urile în automobil. Versiunea specială vine cu ecran de 4.3 inch detaşabil.

Toyota încearcă să sporească atractivitatea modelului Aygo cu o reeditare a versiunii speciale Connect. Cum probabil intuiaţi, Aygo Connect propune un nivel înalt de dotări multimedia, menite a fi pe placul tinerilor, care vor să stea în permanentă legătură cu tehnologia.

Lista dotărilor de serie este una destul de bogată. Ea include un sistem multimedia cu ecran tactil de 4.3 inch, ce poate fi detaşat din planşa de bord şi transformat în GPS mobil. Pe ecranul sistemului poate fi proiectată navigaţia cu apelare vocală, funcţiile conexiunii Bluetooth şi chiar fotografiile din vacanţă. Această ultimă trăsătură este posibilă graţie funcţiei Picture Viewer, care permite afişarea unor imagini stocate pe un suport mobil cum este USB-ul sau iPod-ul.

Versiunea Connect va fi disponibilă alături de 8 culori de caroserie, dar şi de ediţia specială Aygo Orange, testată şi de Automarket cu o lună în urmă.

via autoblog

Comentarii (3)

  • ar fi bine de precizat ca acest Aygo vine ci cu torpedou 'cu capac'......pe langa sistemu multimedia amintit........
    acum masina este mult mai atractiva din pct. de vedere al interiorului.......si pe langa da senzatia ca sa mai maturizat putin.......
    4 2
  • Mafia, hai ca deja incepem sa trecem la discutii seriose. Inainte de toate, am spus-o si o repet: mereu mi-au placut tripletii, iar in momentul aparitiei au fost probabil cele mai bune din clasa (daca nu exista Fiat Panda lucrurile erau mai simple). Cauta comentariile mele referitoare la masinutele astea si vei vedea.
    Dar in acest moment sunt depasite si tehnic si moral. Concurenta poate mai mult: motoare mai puternice, calitate a fabricatiei mai buna, spatiu interior mult mai mare, pret mai mic.
    E adevarat insa ca Up! s-a inspirat mult din tripleti, e suficient sa te uiti la forma caroseriei si vei intelege. Dar in acest moment consider ca Aygo are nevoie de o noua generatie. Defapt tripletii PSA-Toyota. Nu este o alegere gresita, insa probabil nu e cea mai buna.
    7 2
  • Da, foarte adevarat ce spui. Este un adevar general valabil.
    Pentru ca, de obicei, atunci cand se lanseaza un model, practic este o evolutie a modelelor concurentei. In sensul ca sa iau masinile concurentei, se desfac pana la ultima piulita si se analizeaza totul in detaliu. Cam asta inseamna sa fi cel mai bun cand lansezi un model. Sa nu crezi ca constructorii reinventeaza automobilul o data la 5-6 ani... :)
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru