Toyota Aygo

Vineri, 04 Iunie 2021 | Industrie

Versiunea de serie a conceptului Toyota Aygo X Prologue va fi produsă în Cehia

Toyota a anunțat că versiunea de serie a prototipului Aygo X Prologue va fi asamblată în cadrul uzinei din Kolin (Cehia).
Marti, 04 Februarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Toyota Aygo: modelul de oraș ar putea primi o gardă la sol mai mare

Următoarea generație Toyota Aygo ar putea beneficia de o gardă la sol mai mare și de o poziție mai înaltă la volan ca urmare a interesului clienților pentru SUV-uri, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Aygo ar putea avea doar versiune electrică: "Unele orașe acceptă doar mașini electrice în centru"

Toyota a confirmat că viitoarea generație a modelului de oraș Aygo ar putea avea doar versiune electrică, întrucât unele orașe încep să permită accesul în centru doar pentru mașini electrice.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota caută soluții pentru o versiune electrificată pentru Aygo: "Provocarea este ca aceasta să aibă un preț accesibil"

Toyota este mulțumită de vânzările modelului de oraș Aygo pe piețele majore din Europa și caută soluții pentru a introduce o versiune electrificată în contextul viitoarelor norme de poluare.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Tehnologie

Toyota introduce suport pentru Android Auto: Aygo și Yaris, primele modele europene care vor fi compatibile

Toyota a anunțat că va introduce suport pentru Android Auto, iar Aygo și Yaris sunt primele modele comercializate în Europa care vor deveni compatibile.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Industrie

Ruptură iminentă: presa franceză susține că PSA și Toyota vor întrerupe producția comună pentru Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo

Grupul PSA și Toyota au decis să întrerupă colaborarea privind producția comună a modelelor Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo până în 2021, însă vor lega un parteneriat pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare, potrivit presei franceze.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Modele noi

Toyota ar putea renunța la parteneriatul cu Citroen și Peugeot pentru Aygo: "Depinde dacă vom avea o strategie comună"

Posibilitatea ca Citroen C1 și Peugeot 108 să primească versiuni electrice determină Toyota să ia în calcul o renunțare la parteneriatul cu Grupul PSA pentru dezvoltarea lui Aygo. Cele trei modele de oraș sunt dezvoltate pe aceeași platformă.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Intern

Toyota Aygo facelift este disponibil în România: start de la 9.650 de euro

Toyota Aygo facelift poate fi comandat și în România. Citadinul constructorului nipon este disponibil cu motorul pe benzină de 1.0 litri de 72 de cai putere. Varianta cu 3 uși pleacă de la 9.637 de euro, în timp ce versiunea cu 5 portiere este disponibilă începând cu 10.307 euro.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Toyota Aygo facelift: modelul de oraș primește un motor de 1.0 litri și 72 de cai putere și mici modificări de design

Toyota Aygo primește un facelift cu câteva schimbări minore de design, în timp ce motorul de 1.0 litri a fost îmbunătățit și oferă acum 72 de cai putere, cu 4 cai putere mai mult decât în prezent.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Modele noi

Mică, pentru oraş şi ecologică: viitoarea generaţie Toyota Aygo ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică

Viitoarea generaţie a modelului de clasa mini Toyota Aygo ar putea fi disponibilă numai în versiune electrică, întrucât japonezii anticipează o creşterii a cererii pentru acest tip de vehicule pentru oraş.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful PSA Peugeot-Citroen vrea să aducă mai multe mărci în parteneriatul existent cu Toyota

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a declarat că este interesat în extinderea colaborării cu Toyota şi pentru alte mărci, în vederea reducerii costurilor de dezvoltare şi producţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Martie 2015 | Feature

Povești auto: un model, mai multe mărci

Anumite maşini se nasc sub o anumită marcă, dar îşi trăiesc viaţa şi mor sub mai multe denumiri şi logo-uri. Iată câteva modele care au fost comercializate de mai multe mărci.
Vineri, 06 Februarie 2015 | General

BMW Seria 2 Coupe şi Citroen DS3 facelift, în luptă directă pentru calificare în Autovot 2015

Avem un duel încins astăzi în Autovot. BMW Seria 2 Coupe trebuie să treacă de spiritul cool al noului Citroen DS3. La categoria Maşini Accesibile, Toyota Aygo are de înfruntat noul Seat Leon X-Perience.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP face din nou victime: Renault Twingo şi Toyota Aygo primesc patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sesiuni de teste. Renault Twingo şi Toyota Aygo au primit doar patru stele, în vreme ce Mercedes-Benz GLA a fost singurul care a bifat punctaj maxim.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Toyota Aygo în România: noua generaţie a modelului mini pleacă de la 9.200 de euro

Importatorul Toyota în România a anunţat preţurile noii generaţii Aygo. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 9.200 de euro, în timp ce caroseria cu cinci uşi are un preţ de listă de 10.289 euro.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Toyota Aygo promite un consum de 4.1 litri/100 de km cu noul motor de un litru

Toyota anunţă introducerea unei noi motorizări în gama celei de-a doua generaţii Aygo. Modelul japonez va primi un propulsor cu trei cilindri, de un litru, intens revizuit.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Inginerul-şef al lui Toyota Aygo: "Am dorit un design cât mai expresiv"

Noua generaţie a lui Toyota Aygo prezintă cel mai îndrăzneţ design din cel al tripletei realizate de PSA şi Toyota. Inginerul şef al proiectului Aygo promite mai mult rafinament şi o manevrabilitate de top.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Toyota Aygo - modelul mini japonez completează a doua generaţie de tripleţi

Toyota Aygo a ajuns la a doua generaţie şi se prezintă cu un desing agresiv şi total diferit de fraţii săi de alianţă din grupul PSA.

Tag-uri similare

Toyota Aygo, BYD F0, BYD F0 in Spania, copie Toyota Aygo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru