Un exemplar Bentley Continental GT Speed deținut de Sir Elton John va fi scos la licitație: specialiștii spun că modelul va fi vândut pentru cel puțin 79.000 de euro

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Bentley Continental GT Speed deținut de Sir Elton John va fi scos la licitație. Exemplarul în cauză a parcurs mai puțin de 35.500 de kilometri, iar specialiștii spun că acesta va fi comercializat pentru cel puțin 79.000 de euro.

Un Bentley Continental GT Speed deținut de Sir Elton John va fi scos la licitație în cadrul Silverstone Classic. Exemplarul în cauză este fabricat în 2014, a parcurs până acum mai puțin de 35.500 de kilometri, iar conform specialiștilor, va fi vândut pentru o sumă cuprinsă între 79.000 și 90.000 de euro.

Modelul producătorului britanic este vopsit în nuanța Onyx Black și beneficiază de jante de 21 de inch. Scaunele sunt îmbrăcate în piele nuanța Beluga Black, iar cusăturile și accesoriile roșii completează aspectul interiorului.

Sub capota lui Bentley Continental GT Speed se află un motor W12 de 6.0 litri care produce 625 de cai putere și 819 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.1 secunde, iar viteza maximă este de 330 km/h.

"Este o onoare pentru noi să avem un astfel de exemplar în cadrul licitației. Suntem încântați că Sir Elton ne-a încredințat acest model", a declarat Harry Whale, specialistul Silverstone Auctions.

Via | SilvestoneClassic

Comentarii (2)

  • Cred ca se vinde cu un zero un plus,,,aproape de milionul de euro
    1 2
  • hazard
    pisica mea a fatat sapte pui
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru