Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va avea şi o versiune entry-level, mai ieftină

de Bogdan Mirică
Luni, 14.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet va lansa noua generaţie a modelului Volt în 2015. Spre deosebire de actualul model, noul Volt va avea şi o versiune entry-level, mai puţin echipată şi cu performanţe mai slabe.

Chevrolet Volt a fost unul dintre cele mai importante modele pentru constructorul american în ultimii ani. Investiţiile subsidiarului General Motors au dat roade şi Volt a fost un produs apreciat, chiar dacă preţul său a fost şi rămâne unul destul de piperat.

GM va încerca să remedieze această problemă odată cu introducerea noii generaţii Volt, despre care apar noi informaţii. Potrivit Reuters, care citează surse din interiorul unui furnizor Chevrolet, viitoarea generaţie Volt va oferi şi o versiune mai ieftină, inspirându-se din succesul conaţionalilor de la Tesla şi al actualului Model S.

Modelul ar urma să fie mai slab echipat şi să beneficieze de o autonomie ceva mai mică. Oficialii Chevrolet nu au vrut să comenteze informaţia, preferând să afirme doar că reţeta lui Volt nu va fi schimbată.

Esential 30.000 de dolari ar urma să coste viitoarea versiune entry-level a lui Chevrolet Volt.
Sursele din interiorul furnizorului au susţinut în schimb că viitoarea generaţie Volt va avea un preţ de pornire de aproximativ 35.000 de dolari după aplicarea scutirilor de taxe americane.
Dacă preţul se confirmă, versiunea de intrare în gamă va fi ceva mai ieftină, adică aproximativ 30.000 de dolari.

Pentru această sumă clienţii vor primi modelul american într-o echipare mai puţin generoasă şi cu performanţe dinamice şi de consum inferioare. Mai exact, se aşteaptă ca versiunea entry-level să ofere aceeaşi autonomie totală ca modelul actual, adică puţin peste 600 de kilometri.

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va intra în producţie abia la finalul lui 2015, în cadrul uzinei GM din Hamtramck, Detroit.

Comentarii (6)

  • Masina a fost "entry level" de la lansare... poate fi mai "entry level" de atat?! Tipic american, daca stam sa ne gandim mai bine...

    Totusi...hai uimiti-ne!
    8 5
  • pentru un hibrid e cam scump, TREBUIE sa ne uimeasca
    5 6
  • Scump?! Prietene, rahatul ala de Skoda Yeti e 27000 EURO, 2.0 TDI cu 110 cai putere.
    12 1
  • Reformuland, Chevrolet Volt va avea un pret plecare mai mic, dar cu o lista de optionale mai mare.
    2 1
  • marian
    coane vezi k e Hamtramck nu ce-ai scris tu acolo : "Hammtrack".
    ha ha auzi si tu hammtrack.
    0 4
  • mariane, la tine acolo in comuna se "prinde"google? daca da, foloseste-l cu incredere si dupa aia comenteaza!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru