Feedback

Volkswagen a livrat primele exemplare e-Crafter: motor de 134 CP și autonomie de circa 160 de kilometri

Publicat Joi, 21.12.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Volkswagen a livrat primele exemplare e-Crafter: motor de 134 CP și autonomie de circa 160 de kilometri - Poza 1
Volkswagen a livrat primele exemplare e-Crafter: motor de 134 CP și autonomie de circa 160 de kilometri - Poza 2
Volkswagen a livrat primele exemplare e-Crafter: motor de 134 CP și autonomie de circa 160 de kilometri - Poza 3
Volkswagen a livrat primele exemplare e-Crafter unor clienți din Marea Britanie, Olanda, Suedia și Germania. Vehiculele fac parte dintr-un test, urmând ca debutul comercial să aibă loc în septembrie 2018.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a prezentat conceptul e-Crafter în 2016, în cadrul salonului desfășurat la Hanovra și dedicat vehiculelor comerciale. Acum, constructorul german ne anunță că a livrat primele unități e-Crafter unor clienți din Suedia, Olanda, Marea Britanie și, bineînțeles, Germania. Vehiculele fac parte dintr-un test, urmând ca debutul comercial să aibă loc în septembrie 2018.

Volkswagen e-Crafter folosește un motor electric de 104 CP și o baterie de 35.8 kWh amplasată în podea. Autonomia maximă anunțată de Volkswagen este de circa 160 de kilometri, iar viteza maximă este limitată la 90 km/h. În funcție de versiunea aleasă, e-Crafter poate transporta între 1 și 1.75 tone.

Volkswagen spune că bateria lui e-Crafter se poate încărca în procent de 80% în 45 de minute atunci când se utilizează o stație de încărcare de 40 kW.

În varianta standard, e-Crafter dispune de sistemul Park Assist, de un sistem de climatrizare automat, de scaune încălzite și de un sistem de navigație.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru