Volkswagen Amarok Canyon - detaliile oficiale ale noii ediţii speciale

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat la Hanovra ediţia specială Canyon a modelului Amarok. Aceasta vine cu o echipare mult mai generoasă pentru off-road.

Prezent în cadrul Salonului Auto de Vehicule Comerciale desfăşurat zilele acestea la Hanovra, în Germania, Volkswagen nu putea lăsa să treacă neobservat acest eveniment. Producătorul german a pregătit o ediţie specială a pick-up-ului Amarok, botezată Canyon.

Anticipat de un concept asemănător în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Amarok Canyon are la bază versiunea Trendline a modelului, la care se adaugă panouri de protecţie, un roll-bar şi jante de 17 inch. Nu puteau lipsi blocurile optice pe fundal negru, un spoiler de culoare neagră, o serie de lămpi auxiliare şi o protecţie pentru benă.

Pentru a individualiza cât mai bine ediţia specială, Volkswagen anunţă că Amarok Canyon este disponibil şi alături de o vopsea exclusivă, Cooper Orange. La interior, Amarok Canyon primeşte scaune parţial îmbrăcate în piele, două culori pentru tapiţerie, cusături contrastante şi accente cromate.

Sub capotă se vor regăsi două motoare diesel, în două versiuni de putere.

Ambele vor fi disponibile alături o transmisie manuală cu şase rapoarte şi un sistem de tracţiune integrală permanentă.

Volkswagen nu a făcut public preţul ediţiei speciale, el urmând a fi comunicat aproape de data de lansare, în debutul lui 2013.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru