Volkswagen are un nou brand în grup: divizia Elli va oferi energie din surse regenerabile și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice

de Paul Cosma
Miercuri, 09.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen se extinde cu un nou brand, Elli (electric life), prilej cu care nemții atacă și piața de energie. Divizia Elli promite să livreze energie din surse regenerabile, dar și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice.

“Electric life” este ideea care a stat la baza creării celui mai nou brand din grupul Volkswagen. Elli a apărut din dorința VW de a concentra, sub aceeași umbrelă, eforturile nemților în direcția mobilității viitorului.

Divizia Elli, cu sediul în Berlin, va dezvolta produse și servicii în domeniul energiei regenerabile și a încărcării pentru mașinile electrice.

Cu această ocazie, Volkswagen susține că va deveni un furnizor de energie din surse regenerabile, dar și un jucător important în livrarea de soluții pentru “încărcarea inteligentă’ a mașinilor electrice.

După modelul Superchargerelor de la Tesla, Volkswagen va crea, prin Elli, o rețea de stații de încărcare “Wallbox”, acestea oferind posibilitatea de instalare atât la adresele clienților, cât și în diferite locuri publice.

În acest context, VW mai promite că, până în 2020, 4.000 de dealeri și service-uri partenere din Europa vor beneficia de astfel de puncte de încărcare.

Via VW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru