Citroen va anunţa piloţii echipei de WRC în 16 decembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 29.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va anunţa în 16 decembrie programul pentru sporturile cu motor din sezonul 2014, inclusiv linia de piloţi pe care o va alinia în Campionatul Mondial de Raliuri.

Esential 5 piloti sunt pe lista celor de la Citroen pentru cele doua locuri disponibile la echipa in 2014
Citroen nu a stabilit încă numele celor doi piloţi care îl vor acompania în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri pe Khalid Al Qassimi, care are un loc asigurat la echipă ca parte a contractului de sponsorizare cu Abu Dhabi.

Constructorul francez a anunţat însă că va organiza o conferinţă de presă la sediul central de la Versailles în 16 decembrie, atunci când va prezenta linia completă de piloţi.

"Dorim să vă informăm că vom găzdui o conferinţă de presă în 16 decembrie la centrul tehnic al Citroen Racing de la Versailles, acolo unde vom prezenta programele sportive pentru 2014 şi liniile de piloţi pentru Campionatul Mondial de Raliuri şi Campionatul Mondial de Turisme", precizează francezii într-un comunicat de presă.

In 16 decembrie vom prezenta liniile de piloţi pentru Campionatul Mondial de Raliuri şi Campionatul Mondial de Turisme.

Citroen
Comunicat de presa
Citroen a nominalizat deja cinci piloţi care luptă pentru cele două locuri disponibile.
Pe listă se află Mikko Hirvonen şi Dani Sordo, piloţii titulari din acest sezon care nu au impresionat însă prin rezultate, dar şi Mads Ostberg, Kriss Meeke şi Robert Kubica, ultimul proaspăt campion la clasa WRC2.

Citroen va concura anul viitor cu numai trei maşini în WRC, întrucât a decis să se concentreze pe Campionatul Mondial de Turisme, acolo unde va avea o linie formată din trei piloţi, primii doi fiind Sebastien Loeb şi Yvan Muller.

Via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru