A început F1 Champ 2011! Câştigă o experienţă unică în paddock la Spa!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.03.2011
Înscrie-te în singurul manager de Formula 1 din România şi poţi câştiga o experienţă unică în paddock-ul echipei Red Bull Racing la Marele Premiu al Belgiei din 2012.

Automarket te provoacă şi în acest an să-ţi demonstrezi perspicacitatea şi abilităţile în F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc. Concursul a ajuns în acest an la cea de-a cincea ediţie şi se desfăşoară după aceleaşi reguli ca şi anul trecut, oferindu-ţi posibilitatea de a-ţi arăta capacitatea de a anticipa rezultatele Marilor Premii.

Tot ce ai de făcut este să indici piloţii şi echipele care vor obţine cele mai bune rezultate în sesiunile de antrenamente, calificări şi curse de pe parcursul sezonului, în funcţie de grupele valorice din care fac parte.

Selecţia piloţilor şi a echipelor se poate face în orice zi până la ora începerii evenimentului, iar schimbările sunt nelimitate pe tot parcursul weekendului de cursă, pentru a-ţi putea ajusta strategia în ultimul moment. Singura regulă este că o echipă şi, respectiv, un pilot poate fi selectat pentru un singur eveniment din cadrul unui Mare Premiu.

CLICK AICI pentru a te înscrie în F1 Champ 2011!

 

PREMII - O EXPERIENŢĂ UNICĂ LA CURSA DE LA SPA LA PADDOCK-ul RED BULL RACING

 

F1 Champ 2011 beneficiază de cele mai importante premii din istoria de cinci ani concursului. Dacă vei fi cel mai bun manager din F1 Champ 2011, vei câştiga o excursie de două persoane la Marele Premiu al Belgiei 2012 de la Spa-Francorchamps.

Pachetul include un Paddock Pass cu ajutorul căruia ai acces în garajul echipei Red Bull Racing pe tot parcursul zilei de vineri, pentru a vedea cu ochii tăi cum se pregăteşte o campioană mondială pentru cursă, însă dacă vrei poţi urmări antrenamentele şi din tribună.

Adrenalina va creşte proporţional sâmbătă şi duminică, când vei avea ocazia să urmăreşti calificările şi cursa din tribuna Gold acoperită din La Source, primul viraj al circuitului, un ac de păr extrem de spectaculos.

Poziţionarea îţi oferă vizibilitate excelentă pentru tot circuitul, inclusiv pentru linia de start-sosire şi Eau Rouge, unul dintre cele mai apreciate viraje din calendarul Formulei 1, iar monitoarele amplasate în imediata apropiere te vor ajuta să fii la curent cu clasamentul în timp real. Şi pentru că ştim că la Spa-Francorchamps plouă foarte des, tribuna este complet acoperită, motiv pentru care poţi lăsa umbrela acasă.

În cazul în care ratezi marele premiu şi te clasezi pe locul doi, suntem siguri că îţi va plăcea ceasul cronograf Casio Edifice Red Bull Racing, cel pe care îl poartă campionul mondial Sebastian Vettel. Iar dacă termini pe locul 3, vei intra în posesia unui kit de produse Red Bull Racing.

 

LA CEREREA CONCURENŢILOR, AVEM MEDALII!

 

Timp de aproape doi ani am fost asaltaţi cu sugestia ca premiile de etapă să includă medalii, pentru a replica ceea ce se întâmplă pe podiumul de premiere al unei curse de Formula 1 şi pentru a avea o evidenţă mai clară a victoriilor obţinute pe parcursul concursului. Am cedat presiunilor şi, începând din acest sezon, dacă te clasezi pe unul dintre primele trei locuri la finalul unei etape vei fi premiat cu o medalie personalizată F1 Champ, pe lângă tricourile de colecţie F1 Champ oferite în mod tradiţional.


CUM CÂŞTIGI MARELE PREMIU?

 

Spre deosebire de anul trecut, pentru a câştiga excursia de două persoane la Marele Premiu al Belgiei nu mai este nevoie să obţii cel mai mare număr de puncte pe parcursul întregului sezon.

Tot ce ai de făcut este să te clasezi pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre etapele concursului (cu excepţia ultimei curse) pentru a obţine dreptul de a participa la Etapa Finală, corespunzătoare ultimei etape de Formula 1 a sezonului.

Concurenţii care obţin dreptul de a participa în Etapa Finală primesc din oficiu un anumit punctaj, stabilit pe baza locurilor pe care s-au poziţionat în clasamentele de etapă, primul loc în etapă fiind răsplătit cu 50 de puncte, locul 2 cu 40 de puncte, locul 3 cu 30 de puncte, locul 4 cu 20 de puncte, iar locul 5 cu 10 puncte.

În Etapa Finală pleci la drum cu numărul de Puncte pentru Finală acumulate în cursul sezonului, la care se adaugă punctele câştigate pe baza echipelor şi piloţilor selectaţi în antrenamentele, calificările şi cursa din ultima etapă. Dacă la sfârşitul Etapei Finale ai obţinut cel mai mare punctaj, atunci pleci la Marele Premiu al Belgiei 2012 de la Spa-Francorchamps oferit de Red Bull.

Atenţie: Dacă nu obţii nicio clasare în primii cinci în niciuna dintre etapele concursului nu primeşti dreptul de a participa în Etapa Finală.

CLICK AICI pentru a te înscrie în F1 Champ 2011!

Comentarii (30)

  • finally :)
    Mult noroc tuturor concurentilor!
    Ar fi extraordinar sa ma intorc la SPA pe cheltuiala Automarket :P
    8 2
  • McLaren
    Daniel!
    Unde-i Button??? poate refaci poza... pune in imagine toti CAMPIONII!!!
    5 1
  • F1CHAMP 2011
    "Chiar imi place, imi place, place, place...!"
    Interesant regulament, plin de nepravazut pana la final..., dar care lasa mai multe sanse celor ce vin de pe locurile inferioare. Este bine sau nu, ne vom da seama ... in ultima etapa !
    5 1
  • f1champ...
    premiile de etapa sunt cam mici 100 ron e f. putin...

    intrebare: Se vor mai puncta stirile in f1champ ?sau doar evenimentele oficiale...

    din regulament eu am inteles k doar evenimentele oficiale,dar vreau sa fiu sigur :D
    3 6
  • Mult succes tuturor!!!
    Cei mai inspirati sa castige :P
    6 0
  • F1 Chap 2011
    Multa bafta tuturor concurentilor, spor la alegeri!!!
    5 0
  • @ participanti
    Succes la toti!
    4 0
  • F1 Champ 2011
    O sa fie mai interesant, si in aceeasi timp mai greu. O sa trebueasca sa riscam mai mult, si sa avem si noroc. Va doresc multa bafta. Cel mai bun sa cistige. :)
    4 0
  • F1Champ2011
    Mult noroc tuturor si numai bine.
    4 0
  • A fost mai corect anul trecut
    Daca prinzi un loc in primii 5 in primele etape poti sa nu mai joci pana in noiembrie. Stiu o sa ziceti ca jucand mai multe etape poti acumula mai multe puncte, dar exista si sansa de a nu mai participa la nicio etapa si totusi sa fi in faza finala.
    Era mai corect regulamentul anului trecut.
    Cei mai consecventi si inspirati erau in fata in clasament.
    6 4
  • salut
    De ce apare in poza Mark Webber si nu apare Jenson Button,parca acesta din urma e campion mondial,nu australianul?
    4 2
  • F1 Champ
    Daca poza de la concurs e intentionat facuta asa atunci pot zice ca e destul de aiurea facuta. Eu zic ca un pic de photoshop si niste retusuri ar fi binevenite si ar arata mult mai bine. Sunt si eu de acord ca trebuia pus JB in locul lui Webber, era mai firesc asa.
    Mult succes la toata lumea!
    2 2
  • @Daniel Popescu
    în primul rând salut schimbarea de look... arată mai bine site-ul.

    Salut și acest concurs cu toate că eu nu particip... dar văd că comunitatea este entuziastă.

    Și culmea, la acest anunț mai toată lumea este logată.
    Am o aversiune față de anonimi pe internet, oameni care nu-și asumă responsabilitatea declarațiilor din spațiul virtual (realitatea virtuală).
    4 1
  • Permii
    Sa speram ca la sfarsitul concursului nu apar "bisericute" intre useri pentru a merge la premiu in tandem..:D
    1 1
  • zboara
    Mda
    E totul mai ok, mai putin regulamentul. Nu se mai puncteaza consecventa, ceea ce noua ne lipseste cel mai mult. Si poate nu numai noua. Sugestie: sa se schimbe pozele cu poze din paddock cat mai recente, dupa primele curse. Eu merg la barcelona. Mi-am luat bilet si de f1 si de avion. Daca cineva mai merge sa zica ... eu plec din Tm.
    3 0
  • mircea
    @crismar59, @zboara
    Consecvenţa va fi punctată ca până acum. Cei care vor câştiga mai mult în timpul sezonului vor pleca în Etapa Finală cu un avantaj substanţial.

    @jank
    Nu prea văd cum ar putea să existe bisericuţe într-o finală de care pe care.

    @coman_norbert
    Te aşteptăm şi pe tine, de ce nu?

    @apacheF1, @Littlefoot, @McLaren
    Podiumul din 2010 îl recomandă pe Webber între primii trei.
    3 2
  • f1 champ
    ok vin si eu cu o mica problema,sa zicem ca un anumit user termina toate etapele pe locul 6,adunand un nr foarte bun de puncte,ce se intampla cu el atunci?nu intra in marea finala?asta nu ar fi prea corect cu ce m-a incalzeste pe mine ca cineva termina o etapa in primii 5 cand altcineva termina toate etapele(teoretic vorbind)pe locul 6 dar nu primeste sansa unei finale
    5 0
  • Bafta!
    Bafta si mult noroc la toti!
    3 0
  • F1 Champ editia 2011
    In sfarsit!! Frumoase premii :)
    Multa bafta tuturor!
    1 0
  • Premii
    Tricoul arata interesant...poate vedem si o poza mai mare :P
    1 0
  • buna
    @mircea
    si atunci ce cauta Schumacher in poza,daca se tne cont de clasamentul din 2010?
    4 1
  • Regulament F1 CHAMP 2011
    Am "cugetat" mai mult asupra punctelor acordate primilor 5 useri ai fiecarei etape si deja cred ca ar fi fost mai buna o varianta cu un punctaj mai mare, chiar dubla, astfel incat cei care vor patrunde de mai multe ori in TOP 5 (si nu vor fi prea multi...) sa aiba un "sprijin" mai consistent.
    Vis-a-vis de regulament, as dori o clarificare la faptul cum vor fi punctati in cursa pilotii si implicit echipele de care apartin, care nu se califica (fiind descalificati) in cursa datorita timpului mai mare de 107%, obtinut in calificari.
    Voi primi probabil raspunsul ca daca nu se selecteaza acesti itemi pentru cursa, nu va insemna nimic, adica nici nu se puncteaza si nici nu se depuncteaza.
    Ar fi bine, dar exista un dar...si anume ca pentru un pilot ce nu termina cursa (sau a minim 90% din tururi), va fi depunctat cu 100 puncte, in timp ce pentru cel care nu este calificat pentru cursa, nu se scrie nimic in regulament. Consider ca ar trebui depunctat mai aspru decat cel care nu termina cursa ! Aici cred ca trebuie explicat sau imbunatatit regulamentul concursului.
    In alta ordine de idei, cred ca ar fi fost mai "exploziva" aparitia a 3 grupe de cate 4 echipe (in loc de 2 grupe a cate 6 echipe), astfel incat sa te puna pe "jar" alegerea itemilor pentru cele 5 evenimente ale unei curse...
    P.S. Premiul alocat cu "produse" Red Bull, in ce va consta, deoarece nu prea se intelege din imaginea prezentata (sau poate este vorba de cateva baxuri cu licoarea aceea care te ridicaaaa si-ti da aripi...:)) !?)
    Pacat de faptul ca nu se premiaza la premiile de etapa, cu premii mai generoase in bani...., dar asta este.
    1 0
  • mircea
    @hoyad
    Numărul de Puncte pentru Finală acordat primilor cinci clasaţi la finalul fiecărei etape a fost stabilit în urma unei analize extrem de antente asupra sezoanelor precedente. Este varianta optimă pentru toată lumea.

    Kitul Red Bull Racing va consta în produse pe care le vor alege reprezentanţii Red Bull România din colecţia din acest an a echipei.

    @ally_great

    Veţi vedea. Tricoul este senzaţional în acest an. Îl port şi eu cu mare drag.

    @apachef1
    E o simplă fotografie de prezentare a concursului, nu văd de unde vine analiza asta minuţioasă pe marginea personajelor de acolo. Sunt cinci piloţi mari, despre care noi am considerat că au şanse în sezonul 2011. Câştigăm timp şi (eventual, în cazul tău) bani dacă vorbim mai puţin despre chestiuni conexe, şi mai mult despre concurs.
    0 3
  • F1 2011
    Asta o sa o sa fie sezonul lui Schumacher, ascultati ce zic.
    2 3
  • bine ,dar in aceasta fotografie cu piloti mari lipseste o mica mustata...care i-au sutit-o?
    2 1
  • cupra_r
    f1 champ
    eu joc prima data acest joc,imi spune cineva va rog cum tre sa procedez? tre doar sa complectez toate cele 5 sectiuni si gata?
    va multumesc
    2 0
  • preventiv...
    Preventiv, eu m-am premiat de ieri si mi-am cumparat niste echipament redbull pentru vizionarea curselor cu prietenii. :) Asta in cazul in care nu castig nimic aici :)
    2 0
  • cupra_r
    citeste aici: http://formula1.automarket.ro/f1-champ/regulament.html mai ales punctul 5. Daca e ceva ce mai doresti explicat, intreaba :)
    3 1
  • Regula 107%
    Situatia pilotilor care nu respecta regula 107% in calificari a fost clarificata prin introducerea articolului 6.10 in Regulament.

    6.10 In cazul in care un pilot nu indeplineste regula 107% in calificari si, implicit, nu primeste dreptul de a participa in cursa, el va fi punctat in calificari conform pozitiei pe care ar fi trebuit sa o ocupe pe grila de start prin timpul efectiv realizat.

    Intrucat nu va putea participa in cursa, pilotul respectiv nu va fi punctat in cursa, cu exceptia cazului in care FIA decide sa-i acorde dreptul de a concura chiar daca nu a respectat regula 107%.
    0 0
  • Reguli...
    S-a realizat imbunatatirea regulamentul..., oare ar mai fi ceva de ajustat ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru