Acţionarii Mercedes critică ordinele de echipă ale lui Brawn

de Daniel Popescu
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff şi Niki Lauda au intrat în conflict cu Ross Brawn după ce germanul i-a interzis lui Nico Rosberg să-l depăşească pe Lewis Hamilton în finalul cursei de la Sepang.

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au terminat pe locurile trei şi patru Marele Premiu al Malaysiei, obţinând unul dintre cele mai bune rezultate pentru Mercedes din ultima perioadă, însă impunerea ordinelor de echipă a generat o controversă aproape la fel de mare ca cea din tabăra rivalilor de la Red Bull Racing.

Rosberg intenţiona să-l depăşească pe Hamilton datorită ritmului mai bun de cursă, însă şeful Ross Brawn i-a interzis acest lucru, ceea ce nu a fost pe placul acţionarilor Mercedes. Niki Lauda, preşedintele Mercedes şi proprietar a 10% din acţiuni, crede că Rosberg ar fi meritat să urce pe podium la Sepang.

Urmareste Automarket
"Din punct de vedere sportiv a fost greşit.
Ar fi trebuit să-l lase pe Rosberg să treacă. Trebuie să vorbim cu Brawn pentru a vedea dacă aceasta este strategia pe care o vom folosi de acum înainte"
, a declarat el pentru postul de televiziune RTL.

Între timp, directorul de motorsport Toto Wolff, care deţine şi 30% din echipă, crede că decizia lui Brawn a fost una greşită din punct de vedere sportiv. "Din punct de vedere sportiv nu a fost ceea ce vrem să vedem", a precizat el.

Via GMM

Comentarii (7)

  • Haller
    Toto Wolff şi Niki Lauda au intrat în conflict cu( Ross Brawn după ce germanul) i-a interzis lui Nico Rosberg să-l depăşească pe Lewis Hamilton în finalul cursei de la Sepang. ...........R. Brawn parca era englez.......
    27 2
  • Mercedes AMG au un motiv in plus acum s-a scape de Brawn...sunt alti care asteapta pe tusa ...Pady Lowe, Niki Lauda , Toto Wolff.. s.a.m.d.
    16 3
  • maldonadu
    'germanul Ross Brawn' este britanic
    26 1
  • mercedez amg= rbr, da` nu chiar asa pe `fata`
    24 1
  • ghita444
    Ross,Ross nu confunda echipele Mercedes cu Ferrari sau mai bine zis , cu practicile tale de la Ferrari vizavi de pilotul tau favotit in speta Schumi unde faceai orce pt a castiga
    neamtul, daca abandona erai in stare sa-l ''tractezi ''tu pana la linia de sosire , numai sa cstige, Cantecul de lebada este pe aproape, cine stie poate vi in locul lui Domenicali cine stie.......
    15 10
  • NU ESTE POSIBIL ASA CEVA SA DEFAVORIZEZI UN NEAMT LA ECHIPA NEMTEASCA!
    19 5
  • DEMOnick
    Probabil au vrut sa aiba si ei un pilot in frunte iar Hamilton mai avea ceva puncte din cursa trecut. Probabil ca daca Hamilton era cel care amandona in prima cursa i s-ar fi permis lui Rosberg sa depaseasca. Oricum... mai sunt destule curse pentru ca Rosberg sa demonstreze daca este mai bun decat Hamilton.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru