Alain Prost a devenit ambasadorul Renault

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.02.2012
Cvadruplul campion mondial Alain Prost a devenit ambasadorul global al constructorului Renault şi va participa la mai multe demonstraţii sportive.

Renault a anunţat în această săptămână nominalizarea lui Alain Prost în funcţia de ambasador global, urmând să ofere feedback tehnic pentru constructorul francez.

Cvadruplul  campion mondial va lua parte la demonstraţiile sportive organizate periodic de Renault şi va reprezenta compania franceză la diverse activităţi de promovare. Anunţul celor de la Renault a venit cu o zi înainte ca Prost să împlinească 57 de ani.

"Istoria Renault se confundă cu istoria motorsportului şi am un adânc ataşament pentru brand, împreună cu care am obţinut o parte din cele mai importante succese în cariera mea sportivă. Am acceptat această misiune cu plăcere şi intenţionez să o îndeplinesc cu profesionalism", a declarat francezul.

Prost a concurat în Formula 1 pentru Renault în perioada 1981-1983 şi s-a reîntâlnit cu motoarele constructorului francez în sezonul 1993, când a cucerit un titlu mondial. În ultimii ani, legătura cu Renault s-a reactivat prin intermediul competiţiei sportive pe gheaţă Trofeul Andros, în cadrul căreia a concurat cu diverse modele Dacia, constructorul român aflat în proprietatea Renault.

Via | Renault Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru