Alain Prost ar putea testa noul motor Renault pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Luni, 01.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alain Prost a dezvăluit că ar putea evalua în cel mult două luni noul motor pregătit de Renault pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Cvadruplul campion mondial Alain Prost a făcut luni câteva dezvăluiri cu privire la planurile constructorului Renault în privinţa dezvoltării motoarelor V6 de 1.6 litri care vor fi introduse în Formula 1 începând din sezonul 2014.

Francezul este ambasador Renault, a testat la sfârşitul săptămânii trecute un monopost Red Bull din sezonul 2010, iar acum a dezvăluit că Renault ar putea fi pregătită să evalueze noilor motoare în cel mult două luni. În plus, acesta susţine că francezii analizează inclusiv posibilitatea ca primul test pe circuit să fie efectuat chiar de el.

Urmareste Automarket
"Mă ajută foarte mult să pilotez un monopost modern de Formula 1.
Şi poate voi avea o nouă şansă cu noul motor în următoarele două luni. Aceea ar fi o nouă experienţă bună. Mă gândesc deja la noua tehnologie care vine în Formula 1 cu noile motoare. Voi munci din greu cu Renault la asta. Este noul nostru obiectiv"
, a declarat Prost.

Prost a concurat în Formula 1 pentru Renault în perioada 1981-1983 şi a obţinut ultimul titlu mondial cu Williams, echipă care la vremea respectivă utiliza motoare produse de constructorul francez.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru