Alguersuari are contract cu Toro Rosso doar pentru 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Jaime Alguersuari a dezvaluit miercuri ca actualul sau contract cu Scuderia Toro Rosso este valabil numai pana la finalul sezonului, insa este increzator ca reprezinta o solutie si pentru 2010.

Jaime Alguersuari a sustinut miercuri la Madrid prima sa conferinta de presa in calitate de pilot al Scuderiei Toro Rosso, inainte de plecarea spre Budapesta pentru Marele Premiu al Ungariei din acest weekend.

In cadrul declaratiilor de presa, tanarul pilot spaniol a dezvaluit ca actuala sa intelegere cu Toro Rosso este valabila pana la finalul acestui sezon, sperand sa fie suficient de convingator pentru ca echipa sa-i prelungeasca contractul.

"Intelegerea este sa fiu la Toro Rosso pana la finalul sezonului. Vorbim deja despre anul viitor. Banuiesc ca reprezint deja un pariu pentru viitor", a declarat el.

Afirmatiile vin sa puna capat, cel putin partial, zvonurilor legate de o eventuala prezenta a lui Sebastien Loeb, multiplul campion mondial de WRC, in monopostul STR4 la ultima cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi.

Pe de alta parte, Alguersuari a admis ca Marele Premiu al Ungariei va fi foarte dificil pentru el, pentru ca va trebui sa se obisnuiasca cu rutina din Formula 1 legata de schimburile de pneuri si realimentarea cu combustibil.

"Nu exista niciun fel de presiune, sunt aici sa invat.

Trebuie sa pilotez, sa studiez si sa observ. Prima cursa va fi cea mai dificila dintre toate. Trebuie sa ma adaptez rapid la viteza, la efectuarea a doua sau trei schimburi de pneuri si la realimentare", a adaugat el.

Alguersuari va deveni duminica cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1, la numai o saptamana dupa ce Henry Surtees a decedat la numai 18 ani in urma unui accident petrecut in cursa de Formula 2 de la Brands Hatch din Marea Britanie.

Via | El Mundo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru