Alguersuari concureaza in karting in septembrie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.08.2009
Jaime Alguersuari va concura intr-o cursa de karting in Italia in luna septembrie, pe langa cursele din Formula Renault.

Noul pilot al Scuderiei Toro Rosso incearca sa isi diversifice cat mai mult activitatile in lumea sporturilor cu motor, chiar daca a fost promovat de foarte putin timp in Formula 1.

Tanarul pilot spaniol va participa in luna septembrie la o cursa de karting contand pentru Campionatul Mondial, acolo unde spera sa castige experienta alaturi de cei mai redutabili adversari.

"Voi concura in Campionatul Mondial de karting la Sarno, Naples (Italia) in luna septembrie. Sunt interesat doar sa invat si sa concurez impotriva celor mai buni", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Toro Rosso.

Alguersuari piloteaza in continuare si pentru echipa sa din Formula Renault, pentru care a si obtinut o victorie in cursa de la Portimao (Portugalia), la numai o saptamana dupa ce a debut in Formula 1 la Marele Premiu al Ungariei.

Via | Toro Rosso

Comentarii (2)

  • :)
    mi se pare un pic dus cu pluta baiatu asta.... auzi... sa concurez in karting ca sa invat.... ai ajuns in formula 1 si tu inca zici ca mai inveti in karting.... vorbeste de parca e abia la inceputul drumului in automobilism cand el a ajuns deja pilot de F1 :) Jaime are mai mult de 5 ani de experienta de curse de monoposturi, si anume Formula Renault si Formula 3. La Formula 3, in 2008, Jaime a fost castigatorul uneia din cele 2 curse disputate la Bucuresti. Celalalt a fost Brendan Hartley de care se vorbea de asemenea ca ar putea ajunge pilot Red Bull.
    0 0
  • @travis_daye
    cred ca u esti dus cu pluta...normal k se duce in karting....sa acumuleze experienta...tu ce crezi ca daca odata ai ajuns in f1 nu mai trebuie sa faci nik?...crezi u...antrenamente si alte chestii....asa se capata experienta....concurand..chiar imi place baiatu asta...pacat ca e spaniol:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru