Alguersuari, entuziasmat de rezultatul din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.10.2011
Jaime Alguersuari este entuziasmat după ce a reuşit să-l depăşească pe Nico Rosberg în ultimul tur şi să termine pe locul şapte cursă din Coreea de Sud.

Toro Rosso a continuat progresele arătate în Japonia şi a obţinut o dublă clasare în puncte în Coreea de Sud prin Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi, care au terminat pe locurile şapte şi nouă.

Performanţa lui Alguersuari a venit şi pe fondul unei depăşiri spectaculoase efectuate în detrimentul lui Nico Rosberg în chiar ultimul tur al cursei, ceea ce a simbolizat înfrângerea Mercedes GP de către Toro Rosso.

"Maşina a avut o viteză de top fantastică şi aşa am reuşit să-l depăşesc pe Rosberg în ultimul tur. Trebuie să spun că nu credeam că voi reuşi, nu mă aşteptam la asta, dar am făcut un ultim efort la final şi am fost capabil să trec, parţial ajutat şi de faptul că a comis o greşeală în acel tur."

"Împreună cu pitstopurile grozave am reuşit să obţin acest rezultat fantastic. Sunt foarte fericit pentru echipa care a muncit din greu, în special pentru mecanici care au adus atât de multe componente noi. Suntem mai aproape de Sauber cu trei curse înainte de final şi cred că avem o şansă să-i depăşim dacă continuăm cu astfel de performanţe, terminând în top 10", a mai precizat el.

Toro Rosso rămâne pe locul opt în clasamentul constructorilor, însă s-a apropiat la numai trei puncte de Sauber.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru