Alguersuari, entuziasmat după punctele câştigate la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.06.2011
Jaime Alguersuari este încântat de cele patru puncte câştigate la Valencia după ce a recuperat 10 poziţii în cursă în urma unui rezultat dezamăgitor în calificări.

În absenţa unor evenimente deosebite în lupta pentru victorie, Marele Premiu al Europei l-a scos în evidenţă pe Jaime Alguersuari.

Poziţionat doar pe locul 18 al grilei de start după ce a fost eliminat în prima parte a calificărilor, pilotul Scuderiei Toro Rosso a reuşit să termine pe locul 8 la capătul unei strategii cu două opriri la boxe şi a unui parcurs fără greşeală.

Spaniolul nu şi-a putut ascunde bucuria pentru performanta obţinută, pe care o atribuie însă parţial şi îmbunătăţirilor aduse monopostului STR6.

"Sunt foarte fericit după acest rezultat, mai ales că m-am calificat doar pe locul 18. Cu siguranţă a meritat să ne concentrăm pe setările de cursă. A fost o cursă fantastică şi vreau să mulţumesc mecanicilor care au muncit atât de mult la problemele pe care le-am avut vineri (n.r - defecţiune la motor). Rezultatul este o recompensă şi sunt bucuros să le-o ofer."

"Chiar dacă încă mă chinui să obţin ce este mai bun din pneuri în calificări, acum simt că înţeleg mult mai bine cum să le folosesc în cursă.

Asta este cea mai bună metodă, pentru că punctele sunt acordate doar după cursă! Am fost capabil să am un parcurs constant şi aceasta a fost cheia rezultatului. Cred că update-urile aduse de echipă au reprezentat de asemenea un factor, întrucât au funcţionat bine şi asta explică parţial prestaţia mea", a declarat el.

Alguersuari a ajuns la două curse consecutive terminate în puncte, în condiţiile în care se speculează că ar putea fi înlocuit de pilotul de rezerva Daniel Ricciardo pe parcursul acestui sezon.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru