Alguersuari nu are locul asigurat la Toro Rosso în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Jaime Alguersuari a dezvăluit că nu este sigur că va pilota pentru Toro Rosso anul viitor, deşi echipa a confirmat aceeaşi linie de piloţi pentru 2011.

Toro Rosso a anunţat săptămâna trecută ca Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari sunt confirmaţi pentru sezonul 2011 al Formulei 1, însă cei doi piloţi nu au semnat încă noile contracte.

Acest lucru a fost confirmat recent de Buemi, iar Alguersuari a dezvăluit la Hockenheim că, deşi este încântat de interesul propriei sale echipe, lucrurile s-ar putea schimba până la sfârşitul acestui an, în funcţie de rezultatele din a doua parte a sezonului.

"Cred că anunţul este motivaţional. Este bun pentru încredere, dar mai sunt 10 curse (n.r - în realitate, mai sunt noua curse), aşa că multe lucruri se pot întâmpla de aici până la sfârşitul sezonului, în bine sau în rău. Sunt fericit că există o echipă interesată de mine pentru anul viitor, şi anume Toro Rosso şi familia Red Bull, iar asta este bine pentru mine, pentru că am lucrat îndeaproape cu Red Bull de la 15 ani. Dar aşa cum am spus mai sunt 10 curse şi se pot întâmpla multe lucruri", a precizat spaniolul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Autosport.

Cu toate acestea, Alguersuari este încrezător că va înregistra performante bune în a doua jumătate a sezonului, întrucât vă concura pe circuite pe care deja le cunoaşte.

"Am aşteptări mari de la a doua jumătate a sezonului deoarece cunosc circuitele de anul trecut şi a venit momentul să demonstrez unde sunt.

Am aşteptări mari din partea echipei pentru că au fost patru curse de când nu am mai avut update-uri şi, de asemenea, am aşteptări mari de la mine însumi, în special să fiu constant în puncte la sfârşitul sezonului", a mai precizat el.

Alguersuari a devenit anul trecut cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1 după ce l-a înlocuit la jumătatea sezonului pe Sebastien Bourdais. În cazul în care va rămâne la Toro Rosso, spaniolul va ajunge la al treilea sezon cu cea de-a doua echipă a concernului Red Bull.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru