Alguersuari speră să devină pilot de rezervă în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.01.2012
Jaime Alguersuari a exclus posibilitatea de a concura pentru Hispania şi speră să devină pilot de rezervă la una dintre echipele de top.

Jaime Alguersuari speră să rămână în paddock-ul Formulei 1 şi în sezonul următor, chiar dacă a fost concediat de Toro Rosso în luna decembrie.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia spaniolă AS, Alguersuari a exclus varianta de a semna un contract cu Hispania, una dintre cele două echipe care nu şi-a definitivat linia de piloţi pentru anul viitor, însă speră să devină pilot de rezervă la una dintre echipele fruntaşe.

În prezent, Force India şi Mercedes AMG sunt singurele echipe care nu au nominalizat niciun pilot de rezervă pentru 2012, însă este foarte posibil ca Jules Bianchi să ocupe locul la echipa indiană. În acest context, Mercedes AMG pare cea mai probabilă destinaţie pentru spaniol.

Între timp, Helmut Marko, consultantul Red Bull, a dezvăluit că Alguersuari şi Sebastien Buemi au fost îndepărtaţi de la Toro Rosso pentru că nu au demonstrat că pot câştiga curse, chiar dacă austriacul insistă că amândoi merită să concureze în Formula 1.

"Toro Rosso a fost creată pentru a acorda o şansă tinerilor piloţi.

Alguersuari şi Buemi au avut (n.r - această şansă) pentru trei ani şi după o asemenea perioada de timp este posibil să evaluăm dezvoltarea lor. Nu am văzut nicio posibilitate de progres în ei. Amândoi merită să concureze, dar pentru noi ăsta nu este suficient: avem nevoie de învingători", a precizat el.

Via | ManipeF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru