Alguersuari, surprins ca nu a fost confirmat la Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Jaime Alguersuari sustine ca a semnat un contract cu Toro Rosso pentru sezonul 2010, insa este contrazis de un oficial al echipei italiene.

Sebastien Buemi este singurul pilot al Scuderiei Toro Rosso confirmat pentru sezonul 2010, conform listei provizorii publicata luni seara de FIA.

Cu toate acestea, Jaime Alguersuari sustine in continuare ca a semnat un contract pentru sezonul urmator, intarind declaratiile facute cu numai cateva zile in urma.

"Contractul lui Alguersuari a fost semnat si innoit pentru anul viitor, asa ca aceasta veste (n.r - neincluderea pe lista FIA) este surprinzatoare. In acest moment, Alguersuari se antreneaza fizic si psihologic in Austria cu echipa Red Bull pentru pregatirea sezonului urmator", a declarat managerul pilotului spaniol pentru agentia de presa Associated Press.

Cu toate acestea, un oficial al Scuderiei Toro Rosso a negat acest lucru pe contul de Twitter al echipei, spunand ca Toro Rosso spera sa anunte in curand coechipierul lui Buemi. "FIA a listat al doilea nostru pilot ca TBA (n.r - To Be Announced - Pilotul va fi anuntat ulterior). Speram sa il anuntam cat mai curand. Nu pot sa spun mai mult acum", a explicat oficialul Toro Rosso.

Via | F1-Live | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru