Alguersuari sustine ca a semnat cu Toro Rosso pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Jaime Alguersuari sustine ca a semnat cu cateva luni in urma contractul cu Toro Rosso pentru sezonul 2010, chiar daca echipa sa nu a confirmat acest lucru in mod oficial.

Toro Rosso nu a confirmat in mod oficial linia de piloti pentru sezonul urmator, insa Sebastien Buemi a afirmat la inceputul lunii noiembrie ca va continua sa concureze pentru a doua echipa Red Bull.

Informatia a fost confirmata o zi mai tarziu de un purtator de cuvant al team-ului, iar istoria s-ar putea repeta si in cazul lui Jaime Alguersuari. Spaniolul a declarat miercuri seara ca a semnat prelungirea contractului cu Toro Rosso cu cateva luni in urma si spune ca visul sau este sa lupte pentru podiumuri in 2010.

"Am semnat cu cateva luni in urma. Ar fi grozav sa fim constant in puncte, iar un podium ar fi fantastic pentru anul viitor, dar sincer sa fiu trebuie sa asteptam pana in luna februarie pentru a vedea cum este monopostul. Anul viitor toate monoposturile vor fi noi", a declarat Alguersuari in cadrul unei discutii cu fanii sai gazduita de site-ul publicatiei spaniole Marca.

Alguersuari a devenit in sezonul recent incheiat cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1, dupa ce a debutat in competitie la numai 19 ani ca inlocuitor al lui Sebastien Bourdais la Marele Premiu al Ungariei.

Via | Marca

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru