Alonso: "Calificarile vor fi cruciale"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.04.2009
Fernando Alonso considera ca sesiunea de calificari va fi cruciala pentru stabilirea invingatorului in cursa de la Sepang, in timp ce Nelson Piquet Jr remarca progresele facute de Renault intre cele doua sesiuni de antrenamente.

Dublul campion mondial a luat parte la cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri, in ciuda faptului ca inca nu si-a revenit in urma unei infectii la ureche.

Starea de sanatate a spaniolului este cu atat mai importanta cu cat pilotul echipei Renault crede ca sesiunea de calificari de sambata va fi decisiva pentru soarta Marelui Premiu al Malaeziei.

"Am incercat sa nu parcurg prea multe tururi astazi, pentru ca nu m-am simtit 100% bine. Este un weekend foarte solicitant in ceea ce priveste caldura pentru ca transpiram foarte mult, dar a fost important ca am obtinut multe date", a declarat el. "Sper ca ceea ce am invatat astazi ne va fi folositor maine si ne va permite sa muncim la imbunatatirea setarilor. Sper sa ma recuperez mai mult in aceasta seara si sa ma simt mai bine maine pentru a da maximim in calificari, despre care cred ca va fi una dintre cele mai importante parti ale weekendului".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr remarca progresele facute de Renault intre cele doua sesiuni de antrenamente.

"Am avut o prima zi buna fara probleme majore si lucrurile arata mai bine decat la Melbourne. Inca mai avem mult de munca, dar sunt fericit ca am imbubatatit masina intre cele doua sesiuni. Va fi o cursa dificila din cauza temperaturilor, dar o astept cu nerabdare", a spus brazilianul.

Via | Renault

Taguri: Alonso, Piquet, Renault

Comentarii (2)

  • ???
    de ce rosberg -3??? este mai slab decat Alonso?, cred ca merita cel putin +5 daca alonso a luat +3
    0 0
  • @jul74
    Rosberg a primit -3 puncte pentr uca a fost punctat eronat in stirea anterioara.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru