Alonso: "Cel mai bun mod de a incepe sezonul"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.03.2010
Fernando Alonso este incantat ca a debutat cu o victorie la Ferrari, insa refuza sa se considere favorit la titlu dupa succesul din Bahrain.

Fernando Alonso a profitat de problemele tehnice ale lui Sebastian Vettel pentru a obtine victoria in Marele Premiu al statului Bahrain, dupa ce initial il depasise la start pe coechipierul sau Felipe Massa. Dublul campion mondial a semnat astfel prima dubla pentru Ferrari dupa Marele Premiu al Frantei din 2008 si a multumit intregii echipe pentru performanta obtinuta.

"Este o zi foarte speciala pentru mine. Intotdeauna este special sa revin pe podium, dar este si mai special cu Ferrari. Avem o istorie in spatele echipei si toate asteptarile pe care le are un pilot cand concureaza pentru Ferrari. Nu exista o cale mai buna de a incepe sezonul. Este cea mai buna echipa din lume, am muncit din greu pe parcursul iernii, iar baietii au facut o treaba foarte buna", a declarat spaniolul la finalul cursei de duminica.

Desi prin prisma victoriei obtinute este considerat deja unul dintre principalii favoriti la titlu, Alonso a negat importanta succesului in economia campionatului, afirmand ca este vital sa obtina cat mai multe puncte pana la inceperea sezonului european.

"Nu cred ca este important.

Primele trei sau patru curse nu sunt cruciale, trebuie doar sa obtii puncte pentru echipa, sa te obisnuiesti cu regulamentele, cu pneurile si cu cursele. Cred ca punctul cheie al campionatului va fi lupta de pe parcursul sezonului", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (6)

  • a avut noroc
    daca vetel nu avea probleme nu cred ca l ajungea :)
    3 7
  • Fernando
    O victorie frumoasa, muncita, de mare moral. Inca o data bravo Nando! Campionatul e lung, contracandidati cativa foarte buni, astept Melbourne.
    @Daniel, f utila informatia despre motorul lui Vettel, nu dadusem de ea.
    6 2
  • Australia
    Sa castigi si-n Australia, Fernando!
    4 2
  • Calm Alfonsel
    Te vei rasufla repede....

    AI avut iarasi parte de noroc din 20 de curse ai castigat 16 printr-un noroc chior
    1 3
  • Vettel- Alonso
    Vettel, Alonso, primul un viitor mare campion, al doilea, un pilot exceptional. O sa va cam inchida pliscurile. Din nou.
    3 0
  • Duarte
    repetentule-sunt 22!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru