Alonso: "Este greu de spus dacă Kubica va mai concura vreodată în F1"

de Daniel Popescu
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că revenirea lui Robert Kubica în Formula 1 după accidentul din raliuri suferit anul trecut are un mare grad de incertitudine.

"Este foarte greu de spus dacă Robert va fi capabil să concureze din nou în Formula 1.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Robert Kubica a fost nevoit să renunţe cel puţin temporar la cariera de pilot în Formula 1 după un grav accident suferit în luna februarie a anului trecut într-un raliu din Italia. Fostul pilot al echipei Renault a efectuat o serie de operaţii pe parcursul anului trecut şi în prezent se află în faza de recuperare, iar recent a urcat la volanul unor maşini de serie sau chiar al unor karturi.

Cu toate acestea, Fernando Alonso, unul dintre cei mai buni prieteni ai polonezului, admite că este greu de spus dacă Kubica va fi capabil să revină în Formula 1, pe baza impresiilor pe care şi le-a făcut după ce a discutat recent cu acesta.

Urmareste Automarket
"Este foarte greu de spus dacă Robert va reveni 100% la condiţia fizică anterioară şi dacă va fi capabil să concureze din nou în Formula 1.
Din când în când vorbim şi ştiu cât de mult îl doare că este atât de departe de ceea ce a reprezentat lumea lui. Trebuie să-şi păstreze calmul şi să se gândească în primul rând la recuperarea totală a funcţiilor corpului său, iar apoi se poate gândi să piloteze din nou"
, a declarat pilotul Scuderiei Ferrari pentru publicaţia britanică F1 Racing.

Presa internaţională susţine însă că polonezul şi-a planificat deja un test de raliuri cu un Peugeot 207 pentru luna octombrie, fără a preciza însă şi unde va avea loc această evaluare.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru