Alonso: "Ferrari a progresat, dar nu suficient de mult"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.02.2012
Fernando Alonso susţine că Ferrari este mai bine pregătită la Barcelona decât în prima sesiune de teste, însă admite că echipa mai are mult de muncit până la startul sezonului.

Ferrari nu a reuşit să impresioneze în prima sesiune de teste din această iarnă de la Jerez, iar piloţii şi conducerea tehnică au admis la vremea respectivă că noul monopost nu este încă la parametri optimi de performanţă.

După primele două zile de teste de la Barcelona, Fernando Alonso a devenit mult mai optimist şi apreciază îmbunătăţirile aduse monopostului, însă consideră că Ferrari nu este încă pregătită să lupte pentru titlul mondial.

"În acest moment nu suntem acolo unde vrem să fim, şi nici unde vrem să fim în Australia, dar rămân optimist. Mai avem şase zile de teste şi vom vedea cum vor decurge. Încercăm diverse componente la sistemul de evacuare şi în alte zone. Apoi, pe circuit şi la Maranello, toată lumea analizează datele pentru a îmbunătăţi performanţa, iar acesta este un job care necesită timp. La Jerez am spus că la Barcelona vom începe de la o bază de plecare mai solidă şi aşa s-a întâmplat. Sper să fie la fel şi săptămâna viitoare la ultima sesiune.

Apoi vom încerca să punem totul împreună pentru a fi cât mai bine pregatati pentru Melbourne, unde vom înţelege cu adevărat unde suntem", a declarat spaniolul.

Referindu-se la echipele rivale, Alonso nu exclude posibilitatea ca McLaren sau Mercedes să reuşească să detroneze Red Bull de pe poziţia pe care a ocupat în ultimele două sezoane.

"Cu siguranţă Red Bull sunt foarte puternici, ceea ce de fapt este normal, având în vedere cum au mers în ultimii trei ani. Dar nu poţi să spui că McLaren sau Mercedes, care par să fie mai în spate, nu sunt şi ei puternici, poate chiar mai puternici decât Red Bull", a mai precizat el.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • Alonso....
    .....speri mata ,dar speri degeaba !
    3 3
  • poate nici n-are astfel de glande...
    1 0
  • floricalee
    Dar de ce nu spune unde este Ferrari? De fapt recunoaste ca sunt mai slabi chiar si decat cele 3 echipe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru